İlk üye olduğum motor sitesi olan bu site herhalde benim kürkçü dükkanım olacak. Tilki gibi dönüp dolaşıp buraya geldim sonuçta. . Bundan iki yıl önce Kawasevdalı ismiyle sitenize üye olmuştum. Daha sonra sitede yazılanları ve engin bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını okudukça, laf olsun bende yazayım tarzı yazmış olmamak için bişeyler çiziktirmedim sitenin sanal aleminde. Aslında gerçek bahanem ise okumaktan yazmaya fırsat bulamamış olmamdı belkide. (Ülker Albeni bahanelerini bile geçtin yuh yani. )
Üye olduğum kardeş sitelerin içinde aktif olarak yazdığım sitelerde var ama bu sitedeki model incelemeleri ve uzun soluklu paylaşım yazıları inanın ki hiçbirinde yok. Sadece model incelemelerinde ki istatiklere bakmanız yeterli. Bunca zaman sitemizin bilgi dağarcığını sömürerek kullandım. Ama artık katılımcı olma ve kendinden birşeyler verme zamanı geldi diye düşünüyorum.
Ben Ankara'da yaşıyorum. Devlet memuruyum. Motorculuk kökenim çok eskilere dayanıyor. Hatta babamın gözünde çapkın bir ifadeyken bile motor üstündeymişim. Anlayacağınız motor kültürü bizim ailemizin ortak bir paydası. Altmış yaşına merdiven dayamış annem, gezmeye gitmek için hala araba yerine motosikleti tercih edebilecek kadar motor tutkunuysa eğer; Artık gelin siz ailenin geri kalanını düşünün.
Şimdilik fazla uzatmamayayım. Zaten zaman içerisinde bol bol yazacağız gibime geliyor. Umarım bunca zamandır siteden aldıklarıma karşılık birşeyler verebilirim.