Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Antalyada Bulunan Motor Severler Buraya...

REKLAM ALANI
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Arkadaşlar Antalya ve civarında bulunan yani motorla gelmekte sorun yaşamayacak arkadaşlar bu foruma msn messenger adreslerini ve bulundukları ilçeleri yazarlarsa tanışma ve birlikte aktiviteler yapma şansımız hem artar hemde birbirimizi tanıma fırsatı buluruz.Bu arada sakın başka il ve ilçelerdeki arkadaşlarımız alınmasınlar buradaki amacım kolayca ve zahmetsizce bir araya gelebileceğimiz bir çevre yaratmak.Sizlerde Antalyaya geldiğiniz zamanlar başımızın üstünde yeriniz var

Not : Motora ilgi duyan ve yine Antalya ve Çevresinde olupta motoru olmayan arkadaşlarda yazsın lütfen.Birlikte aktivitelerimizde onlarıda yanımızda görmek isteriz ve yol güzargahında bulundukları sürece onlarıda yanımızda götürmekten mutlu oluruz...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Beeeeeen Antalya'dayım we motorum da yok beni de alın yanınıza. tugbaaykan@mynet.com ulaşın haaaaa unutmayın beniiiiiiiiiiii

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    yazdığım mesaj uçmuş gene yazıyorum
    ben Aydın sideden
    msn: powerbyaydin@hotmail.com
    görüşmek üzere
    ERASER WİLL COME BACK

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150

slm millet

nasıl olduda ben bu siteye uye olmadım ona yanıyorumgaliba anetmotosiklet grubuna fazla kaptırdık kendimizi onceden haberim olsaydı mutlaka su antalya gezisine gelirdim buarada cok super olmus hepinizin ilginize tesekkurler ben aslen alanya fakat dogma buyme antalyalıyım ve bu sehri ve motosikletleri cok seviyorum motosikletimle antalya-alanya yoluna sayısız gittim en uzak gittiim yer ise antalya merkezden fethiye oludeniz en son jinlun 150cc chopper motosikletimi(benim 4.motorumdu) 3-4gun once sattım fakat en kısa zamanda yeni motosiklet almayı düsünüyorum tahminimce bu sure 1ayı gecmez cunku dayanamıyorum antalyada yasayan birisi olarak herzaman soyle soylerım: ''arabasız yaparım ama motosikletsiz asla'' inanın su motorsuz gunlerım cok zor gecıyor:( buarada ben merkezde ıkamet ediyorum hepinizle tanısmak isterim kalın saglıcakla kazasız, sorunsuz ve saglıklı günler dilegimle hoscakalın
    msn&mail : huseyin@******.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler