Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Merhaba Arkadaşlar..

Motovento
    REKLAM ALANI
    Kodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BW'S 100 :) (o da gitti hatta :/)
    Selam arkadaşlar, ben Can, Ankara'da yaşıyorum, motor sahibi değilim fakat motorlarla çok ilgiliyim. Ah eskiden bi BW'S 100'üm vardı, dağ taş tepe demeden heryere girer çıkardım onunla ama satmak zorunda kaldım. Ama yeni bir tane almayı düşünüyorum, hatta imzamdaki 3 motordan biri için yanıp tutuşuyorum, özellikle MT-01

Faydalı bi foruma üye olduğumu düşünüyorum, biraz gezdim, konulara vs. biraz göz attım, ve bu kanaâte vardım. Lafı fazla uzatmadan, sitedeki herkese iyi günler ve iyi muhabbetler, motosiklet sahiplerine de açık yollar diliyorum.. -ha bide umarım http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15847 topicindeki otomobil kullanıcısı gibi şuursuzlarla hiçbir zaman karşılaşmazsınız...
    Bunlardan herhangi [COLOR="DarkRed"]biri[/COLOR] ... :pale: ... Yamaha [B][COLOR="RoyalBlue"]MT-01[/COLOR][/B] ([I]mavi[/I]) // Yamaha [B]R6 ([I]yeni[/I])[/B] ([I]siyah[/I]) // Yamaha [B]FZ 6[/B] ([I]siyah[/I])

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kenya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Silverwing 400
    Kardeş hoşgeldin İmzandaki motorlardan hangisini alırsan al ama almadan önce bu forumda iyi bi araştırma yap. Kendini hangi motora hazır hissedersen ve beğenirsen onu alırsın artık. İyi vakit geçirmen dileğiyle...
    İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    hoşgeldin
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

samet_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck 125_.........
    hosgeldın
    Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    hoşgeldin..

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Hoşgeldin
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Motosikleti
    Teşekkürler arkadaşlar.

Evet, umarım alma zamanı geldiğinde tam olarak içim rahat bir şekilde kararımı vermiş olurum.
    Bunlardan herhangi [COLOR="DarkRed"]biri[/COLOR] ... :pale: ... Yamaha [B][COLOR="RoyalBlue"]MT-01[/COLOR][/B] ([I]mavi[/I]) // Yamaha [B]R6 ([I]yeni[/I])[/B] ([I]siyah[/I]) // Yamaha [B]FZ 6[/B] ([I]siyah[/I])

yeditepeli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 2013
    aramıza hoşgeldin..
    gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...

deception - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer
    hoşgeldin hoş vakitler geçirmen dileğiyle
    [COLOR="Red"][SIZE="2"]IMPOSSIBLE IS NOTHING[/SIZE][/COLOR]

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    hoşgeldin.

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    hoş geldiniz kalıcı olmanız dileğimle.....
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldin.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    Alıntı Kodo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, ben Can, Ankara'da yaşıyorum, motor sahibi değilim fakat motorlarla çok ilgiliyim. Ah eskiden bi BW'S 100'üm vardı, dağ taş tepe demeden heryere girer çıkardım onunla ama satmak zorunda kaldım. Ama yeni bir tane almayı düşünüyorum, hatta imzamdaki 3 motordan biri için yanıp tutuşuyorum, özellikle MT-01

Faydalı bi foruma üye olduğumu düşünüyorum, biraz gezdim, konulara vs. biraz göz attım, ve bu kanaâte vardım. Lafı fazla uzatmadan, sitedeki herkese iyi günler ve iyi muhabbetler, motosiklet sahiplerine de açık yollar diliyorum.. -ha bide umarım http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15847 topicindeki otomobil kullanıcısı gibi şuursuzlarla hiçbir zaman karşılaşmazsınız...
    hoşgeldin umarım güzel vakit geçirirsin..
    birşey dikkatimi çekti BWS 100 den sonra R6 biraz agır gelmezmi..
    arada ne kadar zamandır kullanmıyorsun motor..
    başka bir konuda agır agır cıkacaksın bu merdivenlerden diye bahseden..
    bir yazın varda dikkatimi cekti..
    [B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]

E_M_R_E_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 ybr 125 :D
    mrhb hoş geldin
    ANKARA MT

Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Merhaba;
    Aramıza hoşgeldiniz...
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Hoşgeldin

Motosikleti
    Alıntı vedat kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin umarım güzel vakit geçirirsin..
    birşey dikkatimi çekti BWS 100 den sonra R6 biraz agır gelmezmi..
    arada ne kadar zamandır kullanmıyorsun motor..
    başka bir konuda agır agır cıkacaksın bu merdivenlerden diye bahseden..
    bir yazın varda dikkatimi cekti..
    Öncelikle teşekkürler, ben de hepberaber güzel vakit geçirmemizi umuyorum.

Evet, tabiki de ağır gelir, hem de çok. BW'S yi yaklaşık 3-4 yıl kadar çok fazla sık olmasada -haftanın 3 günü gibi düşünebiliriz-, oldukça fazla kullandım, ve zaten diğer motorlardan öte, diğer scooterlardan bile farklı bir sürüş tarzı olduğunu bildiğim için, şu an kendimi bırakın motoru iyi sürmeyi, motor sürmeyi biliyor olarak bile görmüyorum. BW'S'yi de bu yaz sonu sattım zaten. Şimdi gelecek için planım şu şekilde, eğer ki imzamdaki motorlardan herhangi birini veya onların sınıfındaki benzerlerinden birini alacak bir duruma gelirsem, veya geleceğimi anlarsam, önce eğitimlere katılırım, ve eğitimleri geçtikten sonra -eğer kendime yeterince güveniyorsam-, 125-150 cc lik bir motosiklet edinip (CBF150 / YBR125 olabilir mesela, veya boyuma uygun olması için XT125X), trafiğe çıkarım, ve tecrübe kazanmama yetecek kadar, örneğin 1-2 yıl kadar, -o 1-2 yılın sonunda kendimden tam emin olamazsam, veya kendisinden beni değerlendirmesini isteyeceğim insanlar beni yeterli bulmazsa belki birkaç yıl daha bile- trafikte o motoru kullanırım. Belki bu uzun yıllar arasında motosikletimi 150 cc den 250 ye çıkartırım. Ardından son motorumu alırım, ve onunla da trafiğe çıkmadan önce -uzun süre- trafiğe kapalı alanlarda eğitim alırım. Böylece kendimin yeterli olduğunu düşündüğüm, ve eğitimi veren insanlar da benim yeterli olduğumu düşündüğü zaman, yeni motorumla trafiğe çıkarım. Ama hiçbir zaman da "ben bu işi çok iyi biliyorum" demem, çünkü insan her an yeni birşeyler öğrenir.
    Belki bu dediğim süre geçtiği zaman bu motosiklet modelleri değişir, hatta belki piyasada bu kadar hoşuma giden modeller bile kalmaz, ama en azından aşığı olduğum bir motorla bilinçsizce tehlikeli bir kaza yapma riski taşımaktansa, hoşuma giden, sevdiğim bi motorda, bilinç sahibi ve bilgili bir şekilde, nisbeten daha güvenli bir şekilde yolculuk yaparım.

Herkese teşekkürler bu arada tekrar...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Teşekkürler BBRR..

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin .
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler