benım yas 17 babam bu sene motor alacaktı ama babama ısı bırakıp rıske gıremezdım paramı bırıktırıdım ama kendıme guvenım yok bıras bıseyler ogenmek ıcın bu forumdan yararlanmak ıyı olur galba
benım yas 17 babam bu sene motor alacaktı ama babama ısı bırakıp rıske gıremezdım paramı bırıktırıdım ama kendıme guvenım yok bıras bıseyler ogenmek ıcın bu forumdan yararlanmak ıyı olur galba
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoş gelmişiniz arkadaşım ,bu yaşta ögrenerek motora binmek en doğrusu hem kendinize en uygun motoru bulursunuz, hemde bu işin kurallarını öğrenerek hayatına bir amaç edinmiş olursun.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
Hoşgeldin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hoış geldiniz arkadaşlar...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aramıza hoşgeldin...
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Aramıza hoşgeldin
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Hep diyorum, bilinçli kullanıcı gibi güzel birşey yok.
Birader ben de forumun yenilerinden sayılırım ve inan, MTye girdikten sonra buradan çıkış yok. Saatlerce eski yazıları karıştırıyorsun, teknik bilgiler, eski deneyimler, incelemeler, zart zurt derken çıkamıyorsun. Bağımlılık gibi bişey, kaçmaya çalışıyorsun, kurtulamıyorsun
Klasik lafımız: Aramıza hoşgeldin, kalıcı olman dileğimizle
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
Hoşgeldin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)