selam arkadaslar sıteye yeni üye oldum Eskişehirdeyim 4 senelik motosiklet tecrubem var bilgi alışverişi yapabiliriz...
selam arkadaslar sıteye yeni üye oldum Eskişehirdeyim 4 senelik motosiklet tecrubem var bilgi alışverişi yapabiliriz...
Gsx-R 98
Siteye hosgeldn,
Ne tür motor kullanıyorsun?
ee bundan 2 sene once GS 500 ile basdadım bundan 2 sene sonra 98 model suzuki gsx-r 750 aldım ve onla devam ediorum yanlız havaların ısındıı su gunlerde motorum bakımda ve ben sıyırmak üzerim (2 ayda tank bakımı yapılır)
Gsx-R 98
Yahu ne bakımı. Ben kışında arada çalıştırırdım. Hiç öyle toptan kapamadım motorumu
Hoşgeldin siteye
o ne bakış bu arada yaaa
DBTYSG
wellcome srad
selam ben de eskişehirdenim!
hoşgeldin !
merhaba abi hoşgeldin siteye.
burayı &ok seveceğinden eminim görürsünde bakarsın
abi sen yeni girdin ama bilgi alışverişine hemen başladın. &oğu sorumu sen cevapladın valla
kalın sağlıcakla
yaw bakım da peryodik bakım diil komple boyatıyorum orjinal renklerine şasi ve cantlar dahil(cantlar krom olcak) krank deyişiyo lastikler deişio 2 mılyar bayıldım iisallah beklediim gibi olur
Gsx-R 98
citronium, selam kardes nerde oturuyosun esk de? motor kullanıomusun Vb...
Gsx-R 98
SRAD arkadaşım özele mesaj attım
tanışma forumunda muhabbet olmasın diye
SRADköprü aramıza hoşgeldin...SRADköprüsü adlı üyeden alıntı
Tecrubeleri artık bizlerle paylasırsın
Hosbulduk herkese, bilgilerimizi paylasabiliriz ama aranızdan benden daha tecrübeli arkadaşlar var mutlaka yararlanırız birbirimizden
Gsx-R 98
abi öyle olacak. ama biz senden alacagız bilgiyi. sende artık daha tecrubelılerden alacaksın.sen bızden daha tecrubelısın(şahsi olarak benden)
böylece bu kervan devam edecek inşallah.
hoş&akalın
Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)