Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Isparta dan selamlar...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Finally Zealsun 150
    Merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir forumu takip edenlerdenim.Bilgi ve deneyimlerinizden sürekli faydalanıyorum.İlk motorum olan scooterı aldığımda motoru toplayan usta sanada bulaştı artık kolay kolay kurtulamazsın demişti, sadece gülüp geçmiştim o zaman ama şimdi gerçekten de bir tutku ya da hastalık olduğunu anlıyorum.Motorcuların dünyaya farklı açılardan baktığına inanıyorum gibi mesaj içeriği taşıdığını zannettiğiniz sözleri gerçek olduğuna inandığım için söylüyorum.
    Bu arada motorsiklet zaman geçtikçe kesmemeye başlıyor.Scooter ı ,(Bisan pasific 125 )
    alalı 1 sene oldu daha, işe giderken kullanıyorum genelde ama artık oyuncak gibi gelmeye başladı motor küçük geliyor sanki yoksa ben mi büyüyorum
    Gerçekten artık değiştirme zamanı geldi diye düşünüyorum.Herkese sevgi ve selamlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Aramıza hoşgeldin...
    Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    hoşgeldin
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

yeditepeli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 2013
    selam ,aramıza hoşgeldin..
    gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    aramıza hoşgeldin

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aramıza hoşgeldin

yazılı kanyonu hakkında bilgi verirmisin biraz oraya kampa gelmeyi düşünüyoruzda

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    hoşgeldin
    bu arada 1 . hastalıga yakalanmışsın 2. ve en tekliyeli olan hastalık ise motosiklet.net e üye oldunki inan bu en büyük hastalık bu tutku degil başka birşey.

Motosikleti
    Finally Zealsun 150
    Hoşbulduk arkadaşlar.

Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoşgeldin

yazılı kanyonu hakkında bilgi verirmisin biraz oraya kampa gelmeyi düşünüyoruzda

Elbette ;
    Yazılı Kanyon Tabiat Parkı: Sütçüler ilçesine 10 km. uzaklıkta olup, 600 ha. bir alanı kapsamaktadır. Park adını veren kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Zengin bitki örtüsü, yaban hayatı ve seyrine doyum olmayan doğal güzellikleri vardır. Tarihi “Kral Yolu”nun da geçtiği kanyon tapınak ve kaya yazıtları ile tarihi önem arz etmektedir. Kanyonun içinde ikinci köprünün sağında tahrip edilmiş olan yazıt Antalya Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu üyesi Prof. Dr. Sencer Şahin tarafından çözülmüş ve Isparta Milli Parklar ve Av Yaban Hayatı Başmühendisliği’nin girişimi ve katkısı ile bu yazıtın karşısına Türkçe ve İngilizce tercümesi asılmıştır. Aziz Paul, Perge'den Pisidia Antiocheia'ya giderken bu kanyondan geçmiştir.
    Fırsatı olan tüm arkadaşların gezip görmesini tavsiye ederim.

biker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal reptor 250
    hoşgeldin kardeşim, bende ısparta'lıyım bu arada geldiğimde oraya bi görüşmek dileğiyle

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Aramiza hos geldin dostum Akdeniz motorcularinin bulusmasina gelirsin artik.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    Aramıza hoşgeldin arkadaş!!!

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Hoşgeldin

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    hoşgeldin hemşerim bende sütçüleryim sen neresindensin acaba ıspartada zaten herkeste motor var ama ne yazıkki kimse kask takmıyor
    sana bir sorum olacak yazın ıspartada bir çok eski model jawa, ariel faln gördüm acaba fiyatları ne kadardan başlıyo biliomusun?

Motosikleti
    Finally Zealsun 150
    Alıntı biker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin kardeşim, bende ısparta'lıyım bu arada geldiğimde oraya bi görüşmek dileğiyle

buraya yolun düşerse ben de tanışıp görüşmek isterim kardeş.

Alıntı umutpoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin hemşerim bende sütçüleryim sen neresindensin acaba ıspartada zaten herkeste motor var ama ne yazıkki kimse kask takmıyor
    sana bir sorum olacak yazın ıspartada bir çok eski model jawa, ariel faln gördüm acaba fiyatları ne kadardan başlıyo biliomusun?
    Hoş bulduk arkadaşlar.Kask konusunda haklısın burda çoğu kullanmıyor sanki sözleşmeleri var gibi neye güveniyorlar anlamıyorum.Antalyadaki gibi çevirmeler başladığı zaman herkes bağlı olan motorunu almak için kaskıyla birlikte gelir heralde
    merkezdeyim ben, o modeller hakkında pek bilgim yok açıkcası ama nette aratırsan az çok fikir sahibi olursun.

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramiza hos geldin dostum Akdeniz motorcularinin bulusmasina gelirsin artik.
    Çok isterim gelmeyi arkadaşım ama o kadar uzun bir yola 125 lik scooterla çıkmak çölde deveyle seyahat etmeye benzer, yakın zamanda motoru değiştirmeyi düşünüyorum.Uzun yola gelebilecek bir motor alabilirsem katılmayı isterim.

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende perşembe akşamı yola cıktım afyona gittim scooterla orda bi arkadasım vardı o gidip görmemi güzel biyer olduğunu sölemişti ama tekrar kütahya ya dönmem gerekti orayada bi asker arkadas gelmişti onu görecektim.

birazda uykusuz olduğum için geri dönmek zor geldi.kısmet bir dahaki sefere

benim motorun benzin deposu biraz ufak olduğu için bu kanyon un yakınlarında benzinlik varmıdır hani gidipte orda benzinsiz kalmayalım

Motosikleti
    Finally Zealsun 150
    Alıntı deer_152 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende perşembe akşamı yola cıktım afyona gittim scooterla orda bi arkadasım vardı o gidip görmemi güzel biyer olduğunu sölemişti ama tekrar kütahya ya dönmem gerekti orayada bi asker arkadas gelmişti onu görecektim.

birazda uykusuz olduğum için geri dönmek zor geldi.kısmet bir dahaki sefere

benim motorun benzin deposu biraz ufak olduğu için bu kanyon un yakınlarında benzinlik varmıdır hani gidipte orda benzinsiz kalmayalım
    Umarım bir dahaki sefere görürsün arkadaşım.Bildiğim kadarıyla sütçüler civarında benzinlikler var ama sen yine de gelecek olursan o civara en yakın gördüğün bir benzinlikte depoyu fullersen sorun olmaz.

Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Merhaba;
    Aramıza hoşgeldiniz...
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

ramazan_oz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zx6r cbr 600rr gpz 500 gsxr1000
    neden durgun burası canlanın yafs

Motosikleti
    Cbf150
    hakkaten geçmiş olsun geçmezya gerçi
    CANIM KIZIM HERŞEYİM

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler