Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.Bana bu siteyi öneren abim (harfendaz), sitenizden ayrılmış galiba.Üzeri çizik olunca o manaya mı geliyor?
Benim henüz motorum yok ve seneye yaza kadar da olmayacak.Umarım beni de aranıza alırsınız.
Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.Bana bu siteyi öneren abim (harfendaz), sitenizden ayrılmış galiba.Üzeri çizik olunca o manaya mı geliyor?
Benim henüz motorum yok ve seneye yaza kadar da olmayacak.Umarım beni de aranıza alırsınız.
çokdan alındın bilee hoş geldin
a.s. hoşgeldin aramıza
seneye ne motor almayı düşünüyorsun?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aleykümselam, üzerinin çizik olması atılmış olması anlamına da gelebilir. Ama harfendaz kendi ayrıldı üstelik aramızdaki bir tartışmadan hemen sonra siyaset istemiyorum diyerek gitmişti. Bu vesileyle eğer burayı okuyorsa veya senin aracılığınla birşeyler söylemek istiyorum. Benim tepkilerim sert oluyor ve kendisi o gün ters tarafıma gelmişti onu kırdıysam özür dilerim. Özellikle o olaydan sonra çok az siyasete bulaşıyorum. Lakin bu sitede sadece ben yokum diğer motorcu kardeşleri de var. Beni engelleyip foruma devam edebilirdi. Benimle olan tartışması son noktayı koymuş olabilir ama bir doluluğu muhakkak vardır. Kısaca seçimini yaptı ama benimde üzerime yük koydu hain adaşta gittikten hemen sonra bunu yüzüme vurdu. Vicdanen bunları söylemek zorundaydım senin hoşgeldin konuna denk geldi.
Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
HoŞ Geldİn Harfendazi Da Burada Tekrar GÖrmek İsterİz Zaten O Ankİ Bİ Siknitidan Kaynaklanan Bir Durumdur TartiŞma İnŞallah HerŞey Unutulur..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
hoş geldin kardeşim eğer motorun yoksa gidersin bir milyoncuya fırça,kova,sünger alırsın detarjanı biz veririz sana ilk toplntıda başlarsın motorları yıkamaya.kızma yaaa şaka yaptım hoşgeldin sefa geldin şeref verdin.sivas zaradan selam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sende hoşgeldin
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
aramıza hoşgeldin..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
aleykumselam hoşgeldin
a.s kardeşim, aramıza hoşgeldin
ya bu arada, aramıza yeni katılan arkadaşlar hep bu şekilde konular açıyolar.
ben böyle bişey yapmadım ya, acaba yapsam mı.üye olalı da 1 ay oldu ama
"arkadaşlar 1 aydan beri burdayım, beni de aranıza kabul edermisiniz"
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
kardeş hoşgeldin motorun olsada olmasada
hoş bulduk arkadaşlar.harfendaz abimin de sizlere selamı var.Bıyıklı sadece seninle ilgili bir problem değilmiş.Olay sende patlak vermiş o kadar.Tekrar teşekkürler.
a.s. hoşgeldin
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)