slm ben antalyadanım sky jetleri çok severim ben yeniyimde arkın mondıal151RSi war onu takas etmek istio hangi formun neresine yazcam vede nelerle takas edile bilir sizce
slm ben antalyadanım sky jetleri çok severim ben yeniyimde arkın mondıal151RSi war onu takas etmek istio hangi formun neresine yazcam vede nelerle takas edile bilir sizce
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
Arkadaşım Bit Pazarı bölümünde almak ve satmak isteyenler ile ilgili bölümler var Satış ilanına uygun olması durumunda bir satış ilanı verebilir ve takas edebileceğini yazarsın..
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Aramiza hos geldin dostum Antalya Mt gurubuna seni de bekleriz. Gusel bir motorculuk dostu ortami sunmaktayiz.Surekli gezilerimiz var.Bu ay sonunda Akdeniz bolgesi Mt gruplari bulusacak. Bence kacmaz
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hoşgeldin kardeş
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
merhaba..aramıza hoşgeldin....
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Aramıza hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
hoşgeldin...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)