arkadaslar cok ozur dılıyorum baştan.Yeni uyeyım ama kendım mesaj atmayı basaramadım bulamadım yanı sızlerın arasına katılmak ısterım etkınlık toplantılarınız falan varsa ama once kendı basıma mesaj atmayı ogretmenız mumkunmu )
arkadaslar cok ozur dılıyorum baştan.Yeni uyeyım ama kendım mesaj atmayı basaramadım bulamadım yanı sızlerın arasına katılmak ısterım etkınlık toplantılarınız falan varsa ama once kendı basıma mesaj atmayı ogretmenız mumkunmu )
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
İlgili bölümün anasayfasının sol üst tarafından "Yeni Konu Aç"a tıklarsan yeni konu açabilirsin.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
kusura bakma vaktını alıyorum ama henuz bulamadım
karsıyakalı arkadas gordugume cok sevındım bende KSK denım
Şimdi forum anasayfasını açtığında burada Moto Sohbet, Tanışma, Teknik Bilgiler gibi bölümler göreceksin.
Bunlardan açacağın başlıkla ilgili olanına girip başlık listesinin sol üst tarafındaki "Yeni Konu Aç" butonunu tıklaman yeterlidir.
Yeni konu açmadan önce daha önce açılmamış olduğunu kontrol etmeyi unutma
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
hoşgeldin saygılar sevgiler
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
Hoşgeldin. Açılmış bir başlığa cevap yazmak için;sol alt köşede "CEVAP YAZ" butonuna tıkla.Açılan pencereye mesajını yazdıktan sonra "Hızlı Cevap Gönder" veya "Gelişmiş Cevap" butonunu tıklayarak yollayabilirsin.("Gelişmiş cevap" butonunda smile'ler daha geniş bir yelpazede olduğu için gibi smile'leri seçenekler arasından mesajına yapıştırabilirsin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hayatının en dogru tercihlerinden birini yapmıssın tebrik ederim HOSGELDİN
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Aramiza hosgeldin!
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
Aramıza hoşgeldin dostum
KAMP ADAMLARI
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)