herkese merhaba araniza katilabirim gibi artik sizce?
-
merhaba arkadaslar ben kadir siteyi bayadir takip ediyorumda biraz yazmaya usendigimden yazmiyordum umarim ilerde yazicam. Bende motor almadan kiyafet islerini halledenlerdenim su anda foto eklemeyi bilmiyorum ama ilerde eklicem. kendime kask olarak shoei RF-1000 picotte tc-5 helmet, mont olarak alpinestars one-o-one jacket, bot olarak alpinestars recon boot, eldiven olarak bir kisa alpinestars octone s-moto gloves uzun da alpinestars sp-1 gloves aldim. Bunlarinda disinda ekstra alpinestars knee guards, alpinestars reflex guards, dainese summer safety jacket, ve 2 tane kaska vizor aldim. Ilk defa motoro binmeye baslayan birisi olarak biraz abattim gibi ama benim icin guvenlik cok onemli birazda goruntu tabiki.Artik bir tek motor isi kaldi onuda en kisa zamanda halledicem ilk olarak kafamda cbr125 var onla basliyacam zaten daha sonra devami gelecek. Simdiden kendimi motorcu gibi hissediyorum cok sabirsizlaniyorum aranizda olmaktan cok mutluyum herkese saygilar ilerde fotolarla ve moturmala donmek uzere bye
Reklamlar
-
aramıza ve foruma hoşgeldin kalıcı olmaz dileğiyle
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin
-
hoşgeldin
aldığı koruma ve aksesuarların işe ciddi baktığını gösteriyor... fakat bence motor tercihini biraz daha düşün....hicyoksa gt 250 felan düşün(hyosung)
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Aramıza hoşgeldin sefa getirdin
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
-
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Kardeş hoşgeldin Benim fikrimce en iyisini yapmışsın korumalarını alarak umarım istediğin motoruda alır tam takım bi motorcu olursun Motor seçimide sana kalmış ister cbr 125 ister gt 250 yeter ki sen beğen ve iste...
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
-
-
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
kadir ehliyet aldınmı bu daha onemli idi aslında
-
Hoşgeldin inşallah kalıcı olursun
-
ehliyet ilk aldigim seydi motor konusunda bi foto koymayi ogreniyim onuda kayacagim
-
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hyosung gtr250 paklar seni
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler