Merhabalar.Ben İbrahim,40 yaşındayım ve Bartın'da yaşıyorum.Zealsun ZS125-6 modelinde bir makinam var.Daha bir haftalık.O'nu tanımaya pek fırsatım olmadı.Umarım aranızda iyi vakit geçiririm.Bilmediklerimi öğrenir,bildiklerimi paylaşırım.
Merhabalar.Ben İbrahim,40 yaşındayım ve Bartın'da yaşıyorum.Zealsun ZS125-6 modelinde bir makinam var.Daha bir haftalık.O'nu tanımaya pek fırsatım olmadı.Umarım aranızda iyi vakit geçiririm.Bilmediklerimi öğrenir,bildiklerimi paylaşırım.
HOŞGELDİN ARKADAŞIM UMARIM KALICI OLURSUN BURADA ÇOK EĞLENİP YENİ DOSTLUKLAR EDİNECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
yokyok burası süper biryer benim motorum bile yok bu sitede herkes çok candan çok eğleneceksin emin ol
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hepinize merhaba yaşım 42, yeni üye oldum kabul ederseniz inşallah kalıcı oluruz.
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
merhaba.aramıza hoşgeldin..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Arkadaşlar,hepinizin hoşgeldin dileklerini kabul ediyor,'hoşbulduk' diyorum.Sağolun.
hoşgeldni arkadaşım.
Merak etme iki teker sevdalısı olan herkes kardeşdşr burada.
faruma hoşgeldin
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Hoşgeldin "Bozkurt74".Bende İstanbul'da yaşayan aslen çaycuma'lıyım.BAk bu sitede daha neler olucak.Yakında klüp olunca herşey daha güzel olucak.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)