Hoşgeldin arkadaşım inşallah kalıcı olursun
Hoşgeldin arkadaşım inşallah kalıcı olursun
Herkese Tesekkürler!!
30. yas gunumle birlikte gruba 2. mesajimi attigimi bildirmek isterim.
Biraz detaya iniyim dedim.
Adim Tolga Ciklaciftci. Istanbul'da yasiyorum. Insaat Muhendisiyim. Yaklasik 8 senedir kendi firmamda mudur olarak calismamla birlikte yer yer amele, hamal, tahsilatci, pazarlamaci, sekreter, usta, hatta patron olarak bile gorev aldim. ) Henuz motorum yok. Asagi yukari 5 aydir ilgileniyorum motosikletle. Oncesinde zevkli oldugunu dusundugum ancak 18 yasina kadar babamin yapmis oldugu beyin yikama operasyonu ve hatta bir takim vaatlerle beni kandirmasi (18'ine gel araba alicam dedi ve aldi iyi mi??) ile bisiklet olarak bile kafamdan silinip atilan iki teker tutkusu 30 yasimda nuksetti. (Bisiklet kullanmayi bile baskasinin bisikletinde ogrendim bee!!) Kasim-Aralik gibi motorumu almayi dusunuyorum. Bir dahaki yazi motorsuz gecirmeyi hayal etmek bile istemiyorum. ) Kafamda alicagim tipi tek, model sayisini ikiye indirdim. Kesinlikle Enduro olacak ama F650GS mi, yoksa TA mi karar veremiyorum. Avantaj ve dezavantajlari kafamda donup duruyor.
Cikartigim veriler sunlar;
1- F650GS-Goruntu super -- TA-Guzel
2- F650GS-Elektronik enjeksiyonlu -- TA-Karburatorlu
3- F650GS-Tek silindirli -- TA-Cift silindirli
4- F650GS-Az yakiyor -- TA-Cok yakiyor
5- F650GS-Titriyor -- TA-Titremiyor
6- F650GS-Uzun yolda yorar -- TA-Uzun yolda cok rahat
7- F650GS-Arazide iyi -- TA-Bu da arazide iyi
8- F650GS-Ucuk pahali fiyat -- TA-Makul fiyat
9- F650GS-Parcalari pahali -- TA-Parcalari nispeten ucuz
10- F650GS-ABS, elcik isitma gibi luksleri var -- TA-Yok oyle bisey ama tas gibi motor
11- F650GS-Servis agi nispeten az -- TA-Servis agi fazla
12- F650GS-2000'de revize edilmis yeni bir motor -- TA-10 kusur senedir uretilen kult bir motor
13- F650GS-Asik oldum bu motora!! -- TA-Ama mantigim TA diyo. )
Ne yapicam ben yaa!!
Bu mesaji karsilastirma bolumune de aticam bakalım. )
Not: V-strom istemiyorum. Bu ikisinden biri olacak kesin.
Herkese iyi, kazasiz, belasiz seyirler.
Tolga
hoşgeldin dostum umarım kalıcı olursun
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
selamlar,
bende yeni katıldım ama bu ilk mesajım. motor virüsüne kapıldık(ailece) ben,eşim, kızım motor eğitimi alyoruz. 14 Ekimde de sınava giriyoruz. Bilenlere(saygımız sonsuz) göre 250 cc ile başlamak gerek ama. motor cruiser ise 600 cc de bünyeye uyarmı. Yaş 52 gazı zaten köklemiyeceğiz. Boy ve kiloya görede 250 nin üzerinde kelebek konmuş gibi olamayalım. Bilgilerinize ihtiyacım var.Bir başka konuyu da kullanıcılardan veya bu konuyu teknik anlamda irdelemiş olanlardan öğrenmek isterim. Honda shadov mu yamaha dragstar mı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)