fotoğraflara duygulandımda.. birde mt üyeleri gerçekten çok güzelkarşıladı.. çok sıcak ortam ya.. bir anda öyle hissttim.. bu arada tekrardan; allah ayırmasın sizi..
fotoğraflara duygulandımda.. birde mt üyeleri gerçekten çok güzelkarşıladı.. çok sıcak ortam ya.. bir anda öyle hissttim.. bu arada tekrardan; allah ayırmasın sizi..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
hoşgeldin
Allah size bağışlasın kızın çok tatli,çok sevdim onu
yav bu arada evli ve motorcu arkadaşlarımızın hep kızı var.istatiski bilgiler ve gözlemlerim dahilinde motorcuların kızları oluyor sanırım.Bunun nedeni nedir araştırmamız lazım evlenince ben de kız çocuğu istiyorum valla.bir de hatun motorcu olursa yani hemen evlenicem
eşin kızın ve safinazınla mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah...
bekar bir üye olaraktan nazarım değmesin diye tahtaya vuruyorum(tak tak tak)
MAAŞALLAAAAAH!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Ahaaaa yakaladım, ekran görüntün arşivimi süsleyecek yerinde ve zamanında çizdiğin bu trafik canavarlığı resmini tabak niyetine kullanacağım merak etme.
Tamam dağılın kardeşim iyice gerildim hani polemik hani tartışma, hani o inceden laf sokmalar olmuyor böyle (hani Lübnan konum ) locco, egeknn gelin buraya bu kadar iyilik bünyeye ters.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hoşgeldiniz
En güzel meyve insan meyvesi
ALLAH olmayanlara da bağışlasın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bu nassssı bi sevgi yumağıdır kardeşim traktör bile şirin çıkmış fotoğrafta
maşallah tekrarı ile....
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
aaaa hemşerim benim bu arkadaşş..
selam Feyzhan
Ducatista:)
muahahaha kzın cok tatlı abi Allah bagıslasın.Bu arada ınutmmadan hosgeldın
tam bir aile saadeti HOŞGELDİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
MAASALLAH Allah nazardan saklasın
cok cok güzel fotolar
Allah ağzınızın tadını bozmasın derler bızım buralarda. Hoşgeldin: sen kızın eşin ve safınaz. Nice nice yollara
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Hoşgeldinnn
Kasklarınızın yere temas etmemesi dileğiyle...
Ne kadar sevimli bir bıdık bu bebek yav...Allah hastalık yüzü göstermesin...Hep böyle gülsün...Kanka valla tatlı kızında olmasa merhaba diyeceğim yoktu...
bak yakalarsam biryerde ısırırım onu ben...
bu arada sana o mesajı atam kimdi...Niye siteye yazmıyorsun mesajını atan...harbi merak ettim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bi hoşgeldin mesajı da benden buyrun bakalım
abi tekrar hoşgeldin demek istiyorum önce ve dünya tatlısı şeker gibi bir kızın var allah babalı analı büyütsün nice mutlu tablolara
olamaz böyle tatlı bişey yaaaaa
vallahi tam kıskanılacak bir tablo allah nazarlardan saklasın umarım ailece ömür boyu sağlıklı ve hep böyle mutlu olursunuz dikkat et fıstığa nazar değmesin vallahi gözüm kalmadı desem yalan olur imrenilecek bir yuva. aman tekrar söylüyorum nazar değmesin azranın fotoğraflarını fazla yollama gelir yerim onu ben. insanın evlenesi geliyor şu tatlı cadıyı görünce. mutluluğu yakalamak zordur şanslısınız
sevgiler
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
süper mesajlaar beyler.. teşekkür ederim ben daa onun ne fotolarını koycam görceksiniiz şu sıra zateen ii cee maymunlaştı gördüü duyduu herşeyi kaydedio ve bi de bi yarım aaazla sölüoki inanılmaz şirin oluo
saygılar...
...der __face__
tüm bu güzellikler olmasa dünya çekilmez billa.bize bunları yansıttığın için binlerce teşekkürler.birlikteliğiniz,sağlık ve mutluluğunuz daim olsun. Allah nazardan saklasın.
Veee hoşgeldiniz aramıza
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)