sevgili arkadaşlar yarın kemer kolej de miniklerle buluşacagım ama tam olarak yolu bilmiyorum kemercauntry hastal kışlası bilgileri var ama tam gidişim nasıl olur bilen varmı yazarmısınız şimdiden teşekkürler....
sevgili arkadaşlar yarın kemer kolej de miniklerle buluşacagım ama tam olarak yolu bilmiyorum kemercauntry hastal kışlası bilgileri var ama tam gidişim nasıl olur bilen varmı yazarmısınız şimdiden teşekkürler....
desparadost, Dostum.......
Sulatançiftliğinden,Arnavutköye doğru gidiyorsun 5 km. sonra sağda tabelası olması lazım..............yani tahmin ettiğim yer ise.
Yanlış yönlendirmiş olmayım telefonu değişmediyse...................................... ...........
Kemer Koleji 0212 229 93 25
Bilgi alırsın.
sevgili betamix tel arıza veriyor adres için teşekkür ama yinede tam çözemedim valla aslında karşıyı bilirim ama neyse olmazsa onlardan öğrenirim karizmayı sarsmayalım diye motorcu arkadaşlarıma sorayım dedim yinede sağolun ilginize
desparadost, Dostum........
Fatih köprüsünden geçince aşağı yukarı 4-5 km. geç Alibeyköy sapağı var,tam orda Hasdal kışlası ve Kemerburgaz çıkışı var en rahat ordan gidersin.
eyvallah betamix olay tamamdır herkeze sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)