Asllında bu konularda birlikte gezecek birilerini bulmak için bu forum tam yeri.
Evli/bekar ayrımı da önemli ama biz evlileri dışlamayın, tamam anca ayda bir haftasonu izin alabiliyoruz belki ama ne yapalım.
Ben de beraber sürdğüm arkadaşlarla bu forumda tanıştım. Bir gün Tomygun bir mesaj gönderdi, Yalova'ya geçip sahilden armutlu tarafına sürücez gelir misin dedi, katılacaklar arasında yine forumdan Gökhan ile meğer aynı sokaktaymışız aramızda 200 metre varmış, öyle tanışmış olduk, Gökhan'la buluşup Büyükçekmece'den birlikte Eskihisar feribot iskelesine kadar sürmüştük, sonra orada ekibin geri kalanı ile buluştuk, Mesela yine Forumdan Cyan ile orada tanıştırdılar ama bir baktık biz 25 yıl öncesinden tanışıyormuşuz forumda gerçek adlarımızla olmayınca farketmemişiz. Sonra bol bol köfteci turları yaptık, artık hangimiz gelebilirse şeklinde Tomygun bizi her fırsatta toplamaya çalıştı, güzel gezdik. Hatta Cyan ve ben evliyiz her haftasonu izin alamıyoruz diye Tomygun bize kızıp sizin yapacağnız işin de deyip tek başına uzun turlara çıktı, bir günde 1300km yol yaptı biz de uzaktan imrenerek baktık ona. Şimdi de ekip hala devam ediyor yine fırsat buldukça birlikte sürüyoruz güzel oluyor.
Oluyor yani zamanla olur, izmir ve çevresinden kafanız uyuşan birilerni elbet bulursunuz. Tabi yine sizin seçiminiz ama daha baştan tam ekipman ve kurallara uygun sürüş konusunda ısrarcı olun ki 4-5 kişiden fazlasında grup sürüşleri tehlikeli olabiliyor.
Belki İzmir çevresinde de zaten vardır, belki bir sürüşe sizi de çağırırlar, kafanız uyarsa devam edersiniz.
Çançincon motorların sorunları konularındansa böyle 3-5 kişilik gruplar bir araya getirme konuları çok daha güzel.
Haa, bir konu başlığında da köfteci koordinatalrı diye ilk başta güzel köfteciler olarak başlayan ama sonra diğer yeme içme mekanlarını da içeren google haritalar linkleri toparlandı, sağolsun forumdan mertovski arkadaş haritayı idame ettiriyor. Oradan mekanlar seçip tek başınıza bile sürseniz hem sürüş sonunda güzel yemek yemiş olursunuz hem güzel eğlenceli sürüş olur hem de forumda bugün böyle gezdim başlıklarından siz de açarsanız o çevreden birilerinin dikkatini çekersiniz.
https://www.motosiklet.net/forum/kon...dinatlari.html