Sırt Çantalı Gezginlikten Motorcu Gezginliğe
Reklamlar
-
23 Ağustos 2024, 14:22
tommygun adlı üyeden alıntı
İşe gidip gelmek için motor kullanmıyorum 1,5 senedir. Zaten 1 aydır da motora binmiyorum, servisten 1-2 gün içinde yapılmış olarak teslim alacağım. Yine de yılbaşından bugüne 15.000 km'yi geçmişim çok şükür.
Bende 15bin yapmış olurum yakında, yağ değişim zamanı geliyor diye uyardı geçen motor. Kaç km nin altında dombili ibiş olunuyor
Reklamlar
-
23 Ağustos 2024, 14:23
İşe gidip gelmek için motor kullanmıyorum 1,5 senedir. Zaten 1 aydır da motora binmiyorum, servisten 1-2 gün içinde yapılmış olarak teslim alacağım. Yine de yılbaşından bugüne 15.000 km'yi geçmişim çok şükür.
Bu yıl en az 5.000km yol yaptım. Aşıyorum kendimi
-
23 Ağustos 2024, 16:00
sodurlu88 adlı üyeden alıntı
Bende 15bin yapmış olurum yakında, yağ değişim zamanı geliyor diye uyardı geçen motor. Kaç km nin altında dombili ibiş olunuyor
Bence ayda en az 1.000 km şart, yılda 12.000 km yapar ki güzel rakam. İbişlik demeyelim ama altı hımbıllık
-
23 Ağustos 2024, 16:43
1,5 sene içinde 3 motor ve 22.000 km bence yeni başlayan biri için müthiş rakamlar. İçimizde 1,5 senede 5000 km yapamayan hımbıllar, dombililer var.
Kaan bey naptınız ya gömdünüz bizi
-
23 Ağustos 2024, 16:46
1,5 yılda 30.000 km yaptım , yalnız olmadığımı bilmek güzel
-
23 Ağustos 2024, 19:34
Ahahahah 200km ve ustu diyorsunuz :((
Abi benim Kawasaki acilen büyütmem lazim Z650 ye geçiş zorunlu görünüyor bana :((
Benim motor 175 te ben bittim sen basinin caresine bak diyor
-
23 Ağustos 2024, 21:29
Dünya en iyi yürüyerek, daha sonra bisiklet ile, en kötü ihtimalle motosikler ile gezilir.
Size bol anılar diliyorum.
-
23 Ağustos 2024, 23:37
lordmayros adlı üyeden alıntı
Ahahahah 200km ve ustu diyorsunuz :((
Abi benim Kawasaki acilen büyütmem lazim Z650 ye geçiş zorunlu görünüyor bana :((
Benim motor 175 te ben bittim sen basinin caresine bak diyor
Sen onu "200 km üstü menzil" olarak yorumla. Menzil derken bayanımsı tarikattan bahsetmiyorum. Yoksa 200 km üstü hızı sürekli yakalamak ohhooo anca hayal.
-
24 Ağustos 2024, 01:11
Allahtan günlük 300 km git gel yolum var. Bunu otomobille yapanlar da dombili oluyor mu acaba? Merak ettim şimdi.
-
24 Ağustos 2024, 17:47
mahallemde , motosiklet kullanan bir kız arkadaş var , anladığım kadarı ile işine motosikletle gidip geliyor .
çünkü ben o saatte toplu taşıma için durakta bulunuyorum , büyük ihtimal hafta sonlarıda gezip dolaşıyordur .
motosikleti beyaz , mavi nk 250 cc , fakat motosikletini sadece kaskla kullanıyor , eldiven dahi yok üzerinde .
ayrıca bu yaz sezonunda çevre yolunda çeşmeye giden çok kadın motosiklet sürücü gördüm.
kadın arkadaşlarımızın biz den çok km yapmaları muhtemel şaşırmayın .
-
24 Ağustos 2024, 18:27
1,5 sene içinde 3 motor ve 22.000 km bence yeni başlayan biri için müthiş rakamlar. İçimizde 1,5 senede 5000 km yapamayan hımbıllar, dombililer var.
Allahtan işim motorla da yırttım hımbıllıktan ..
Yaz başından beri cbf e binemedim ama en azından ufak da olsa motor üstündeyim
sempreadagio adlı üyeden alıntı
Eğitim konusunda da açıkçası Avrupa veya Güney Amerika'da almayı tercih ederim, Türkiye'deki genel itibariyle her konudak eğitim kalitesi maalesef yerler ortalama olarak ve de fiyatlar uluslararası standart fiyatların çok üstünde (yine her şeyde olduğu gibi). Dil sorunum olmadığı için tercihimi bu yandan kullanırım en azından.
Aslında izmirde işini gerçekten severek yapan , bilgili tecrübeli , maddiyat peşinde olmayan eğitmenler var.. Gerek bilgileri olsun, insanlıkları olsun, ekonomik halden anlayan , ona göre fiyatlandırma yapan tanıdığım eğitmenler var..İstanbul bu işin cılkını çıkarmış ama , dediklerinize aynenn katılıyorum...
sempreadagio adlı üyeden alıntı
Evet, en uzun yollara bu motorla gittim. Öncelikle boyum 1.58 ve gövdem kısa, bu sebeple tur camım beni kurtarıyor. İtalya'dan getirdiğim WRS tur camı var (moto gp resmi tedarikçisi) ayrıca Çin'den aldığım ekstra deflektörlü elcik korumalar var, net fotoğraf bulursam paylaşırım. Sonuç olarak eğildiğimde rüzgar konusunda bir derdim kalmıyor, sadece 200'den sonra rüzgar yememek için eğildiğimde (düz oturuşta alnımda patlıyor rüzgar bu 43cm cam ile) türbülans oluştuğu için tank çantam falan havalanabiliyor (yarısı magnetli yarısı çıt çıt bağlamalı).[COLOR="Silver"]
200 km üzeri zaten afaki hızlar..O hızlarda bile rüzgar rahatsız etmiyorsa keyifli geziler yapmaya devam edin..
Tekerinize taş değmeden kazasız belasız gezileriniz olsun..Bir kadın için gayet iyi bir tacrübeniz var. (1.5 yılda 22 bin..) ciddi rakam. Tebrikler..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
25 Ağustos 2024, 15:42
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Allahtan işim motorla da yırttım hımbıllıktan ..
Yaz başından beri cbf e binemedim ama en azından ufak da olsa motor üstündeyim
Ne yaptın sattın mı motoru? Umarım değerini bilecek birine gider.
-
26 Ağustos 2024, 00:45
Tommygun hımbıl dedi diye hırs yaptım, Vize-Kıyıköy arası dağ yollarında sürdüm, kamp yerinde mangalbaşında ayı gibi yedikten sonra gece karanlığa kaldım ama arkadalar da has mangalcıymış, yemeden erken yola çıksam üzülürdüm, gece gece ayı dağ yollarında yoluma kurt ayı falan çıkmasa bari diyerek geri döndüm. Yine 150km yol yapmış oldum güzel oldu.
-
26 Ağustos 2024, 00:57
espresso adlı üyeden alıntı
Tommygun hımbıl dedi diye hırs yaptım, Vize-Kıyıköy arası dağ yollarında sürdüm, kamp yerinde mangalbaşında ayı gibi yedikten sonra gece karanlığa kaldım ama arkadalar da has mangalcıymış, yemeden erken yola çıksam üzülürdüm, gece gece ayı dağ yollarında yoluma kurt ayı falan çıkmasa bari diyerek geri döndüm. Yine 150km yol yapmış oldum güzel oldu.
Sonraki hafta Yenice Igneada arasında sür çok keyifli virajlar var , haftaya Cunda , Fethiye yapacak olmasam beraber sürmeyi teklif ederdim güzel asfalt , nisbeten tenha bol virajlı bir yol ;) köftecide vardır yol üstünde biryerlerde :D
-
26 Ağustos 2024, 05:04
espresso adlı üyeden alıntı
Şu VStrom'u almak sana çok yaradı
-
26 Ağustos 2024, 09:37
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Sonraki hafta Yenice Igneada arasında sür çok keyifli virajlar var , haftaya Cunda , Fethiye yapacak olmasam beraber sürmeyi teklif ederdim güzel asfalt , nisbeten tenha bol virajlı bir yol ;) köftecide vardır yol üstünde biryerlerde :D
Sonraki haftasonunu 3 gün tatil olmasını fırsat bilip ailecek Yunanistan'a geçeceğiz.
Daha sonra bir zaman olur ama.
-
26 Ağustos 2024, 10:23
Geliyor musun festivale ? Ona göre bir ayarlama yapalım.
-
26 Ağustos 2024, 10:58
yec adlı üyeden alıntı
Geliyor musun festivale ? Ona göre bir ayarlama yapalım.
Evet geliyorum çok büyük aksilik olmazsa 5 Eylül Cunda'dayım tel. no yazıyorum..
-
26 Ağustos 2024, 13:06
Haritadan baktım, yenice - iğneada arası yollarda geçen ay sürmüştüm. Evden peynir alıcam diye çıkıp iğneada'ya gidip orada Tommygun'ın güzel dediği köftecide ayı gibi köfte yiyip oradan Edirne'ye sürüp Edirne'de peynirciden peynir alıp eve dönmüştüm. Yenice - iğneada arası yolda güzel asfalt falan sevdim ama Demirköy'den sonrasında yol çalışması diye o yeni yol kapalıydı, köy yollarından vermişler, orman içi bozuk dağ köyü yolları virajlı virajlı daha hoşuma gitmişti.
önümüzdeki ay bir fırsat bulabilirsem Kıyıköy'den İğneada'ya sahil tarafından giden bir yol varmış, TET türkiye haritalarında gördüm, oradan gitmeyi deniycem, gidemediğim yerden dönerim deyip gireceğim yola.
-
26 Ağustos 2024, 13:50
1 senede nasil bu kadar buyuk hedefler koyuluyor ya, ben 24 senedir kullaniyor hala bi yurt dışı planı kurup hayal etmedim Bol gzmeli güzel km'lere diyelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler