böyle mistik olaylar hep mi burada yaşanır arkadaş yaw
böyle mistik olaylar hep mi burada yaşanır arkadaş yaw
Eyvallah hocam hoşbulduk
Hoşgeldiniz. Teşekkürler bizi de onore etmişsiniz.
Hoş geldiniz
Genelde ilk selam başlıkları bu kadar rağbet görmez
Hırbonen arkadaşımızın isminin geçmesi bile bereketli oluyor maşallah
Hırbo candır yaaa.Adamın ayrı bir aurası var ister sev ister nefret et.
Her yeni üyenin Hırbo olup olmadığının sorgulanması sizce de enteresan değil mi ?
Ne yaptın bize Hırbo ?
Hoşgeldin. Eğlenceye hazır mısın ?
arkadaş alınıp gücenmesin ama ben kendisinin hırbo olduğunu düşünüyorum.
neden bir insan tanışma mesajında hıboyu çok seviyorum der ?
ikinci mesajında neden son dönemde tartışılan arka maşa takıntım yoktur der ?
madem çanakkaledesin at bir konum, foto
neyse hoşgeldin benim için sorun yok.
Lütfen çarpıtmayalım. Evet, önce kendisine ve ailesine çok ağır küfrettim. Sonra bu Hırbo trolü "bu banlanacak ben de arkasından laf sokacağım" diye dilini tutup bekledi, bekledi, bekledi ve o da banlandı.
En sonki sahte hesabıyla geldiğinde de ilk başta uslu durdu, ama her zaman olduğu üzere eninde sonunda sataştı yine, ben de en son hırbonun nasıl banlandığını paylaştım. Tahmin ettiğim gibi en son yaşanan olay zaten bozuk olan ayarını iyice bozmuş olmalı ki direk ana avrat küfretmeye başladı. Ve tabii ki atıldı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Punctum, seni habire trollesem, sürekli laf soksam, hakaret etsem, acaba bu kadar hoş görülü olabilir misin acaba?
Herif en az otuz kez banlandı forumdan yahu. Ki bu kadar hoşgörülü bir moderasyona rağmen.
Hocam ben var olduklarından beridir forumlardayım. Her yazılı iletişimde problem vardır ama forumlar daha da problemlidir. Hakaret tabii ki kabul edilebilir bir olgu değil ancak siz de ailesine çok ağır küfür ettiğinizi beyan etmişsiniz ki, bu gerçekten kabul edilemez bir durum. Hani Hırbonen'e hakaret etseniz bir derece de, işe ailesini bulaştırmanız şık olmamış. Bunu sanal ortamda değil, karşılıklı yapsanız (yapabilseniz) işin boyutu nereye varır düşünün bir kez. Mesela ben forum moderasyonunda olsam, bir üyenin ailesine ağır küfür edeni de süresiz uzaklaştırırım. Hırbonen süresiz uzaklaştırılmış da, size neden pozitif ayrımcılık tanınıyor bilemedim. Benim üstüme vazife de değil. Ancak bir üyeyi suçlayıp atarken, en azından bunu hangi saiklerle yaptığınızı açıkça ortaya koyup, asgari eşitlik ilkesini gözetmelisiniz.
Neyse,
Ben genel bağlamda yasaklamalara mesafeli bir adam olduğum için, Hırbonen'nin foruma geri kazandırılmasını isterim. Yapılır, yapılmaz bilemem ama samimi olarak öyle düşünüyorum. Çok sevdiğimden veya her olumsuz davranışını kabul ettiğimden değil, gerçekten foruma renk kattığını düşündüğüm için. Belki ileride bana da sataşır, ayrı kulvarda yazarız ama yine de çok çok ağır bir problem olmadıkça foruma iyi geldiğini sanıyorum.
Kısaca böyle işte...
Hoşgeldin
Bir ara buluşalım. En son -Black- ve zileliorhan hocamlara yazmıştım ama takibini sağlayamadık arada kaynadı. motosiklet.net Çanakkale buluşması yapacak kadar insan var sayılır artık. yec de gelsin 5 kişi olalım.
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)