Motosiklet arkadaşı arıyorum :)
Reklamlar
-
03 Ağustos 2024, 16:24
Merhaba arkadaşlar,
Adım Barış, 45 yaşında bir öğretmenim.
Yaklaşık bir yıldır scooter kullanıyordum ve bu arada A ehliyeti aldım. Bütçeme uygun alabileceğim en iyi vitesli başlangıç motoru olarak N250yi seçtim ve bir haftadır sürüyorum ya da alışmaya çalışıyorum. Tek başıma olmasam daha çok ve keyifli süreceğimi düşünüyorum ama tanıdığım motor kullanan bir arkadaşım yok. Çankaya Birlik Mahallesinde oturmaktayım, beraber sürüş yapabileceğim arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. İnstagram: kargakara
Reklamlar
-
03 Ağustos 2024, 17:26
Merhaba , sitede İstanbul ve İzmir köfte ekibi faal ama Ankara'dan yazan pek yok..
-
03 Ağustos 2024, 20:14
Yine de ben bir şansımı deneyim dedim. Belli mi olur
-
03 Ağustos 2024, 20:40
BarışK. adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Adım Barış, 45 yaşında bir öğretmenim.
Yaklaşık bir yıldır scooter kullanıyordum ve bu arada A ehliyeti aldım. Bütçeme uygun alabileceğim en iyi vitesli başlangıç motoru olarak N250yi seçtim ve bir haftadır sürüyorum ya da alışmaya çalışıyorum. Tek başıma olmasam daha çok ve keyifli süreceğimi düşünüyorum ama tanıdığım motor kullanan bir arkadaşım yok. Çankaya Birlik Mahallesinde oturmaktayım, beraber sürüş yapabileceğim arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. İnstagram: kargakara
ANMOK ile tanis diyecektim ama coktan irtibat kurmussun. Dogru yerdesin . Yas grubu olarak anlasabilecegin nezih insanlardir.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)