Yeni Ürünümüz - Motosiklet Garajı Tanıtımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir ürüne benziyor.
Koyacak yeri olanlar için iş görür.
Ek aparat olarak güneş paneli ile çalışan küçük bir fan ile yzın güneş altında içinin havalandırması güzel olabilirdi.
-
Fana ihtiyaç olur mu dersiniz. Tek başına havalandırma yetmez mi ?
-
Fabbrica Italiana Automobili Torino?
1 Ay süreyle 40.000 TL imiş.
Satan söylemese de arayan buluyor tabi.
-
hayırlı olsun.
halihazıra yaptığınız üretim var mı ? fotosunu videosunu görebileceğimiz ?
Sitenizdeki fotolar da render sanırım.
-
Evet, render tahmini 10 güne kadar resimleri ve videoları paylaşmış oluruz. Nerdeyse bitti ürünümüz. Eksik kaldığımız bir nokta var mı diye sizlerden görüş almak için paylaştım resimleri
-
MotoHome adlı üyeden alıntı
Fana ihtiyaç olur mu dersiniz. Tek başına havalandırma yetmez mi ?
Çok sıcak yaz günü güneş altında yetmeyebilir.
Bende buna benzer akordiyon çadır şeklinde olanı var. üst tarafına yakın havalandırma delikleri var ama içi yine de sıcak oluyor. Çadır şeklinde olanı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, eskidiğinde bahçenin orasına konteyner şeklinde sabit bir şey yaptırma niyetim var.
-
Rüzgarlı alanlarda alttan girecek tozu önleyecek bir yapısı olsa güzel olurdu.
-
Havalandırma için elektrik çekmek gerekebilir.Heryerde mümkün olmayabilir.Bence dizayn sırasında müsait olan bir yere küçük bir güneş paneli koyabilecek yerin hazırlığı yapılsa güzel olabilir.İlk etapta maliyeti yükseltmemek için koymazsısnız ama alt yapısı olabilir.Benim gibi çok sık kullanmayan biri için aküyü bile şarj edecek sistem yapılabilir.
-
22 Temmuz 2024, 14:23
Sabit olan parçaya bir fan ekleme şansımız var. Üretim maliyetinin artmaması için elektrik çözümlerini sonraya ertelemiştik ama bu dediğiniz sorunu değerlendireceğim. İlginiz için teşekkürler @espresso
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
dundanbiri adlı üyeden alıntı
Rüzgarlı alanlarda alttan girecek tozu önleyecek bir yapısı olsa güzel olurdu.
Ürünümüzün altında fitil mevcuttur. sabit kısımdan toz giremez fakat iki hareketli parçadan ve havalandırma deliklerinden bir nebze toz girecektir, yanlış bilgi vermek istemem. Toz sorunu yaşatacak kadar çok olacağını düşünmüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Havalandırma için elektrik çekmek gerekebilir.Heryerde mümkün olmayabilir.Bence dizayn sırasında müsait olan bir yere küçük bir güneş paneli koyabilecek yerin hazırlığı yapılsa güzel olabilir.İlk etapta maliyeti yükseltmemek için koymazsısnız ama alt yapısı olabilir.Benim gibi çok sık kullanmayan biri için aküyü bile şarj edecek sistem yapılabilir.
Okan bey, ürün için elektrik tesisatını girmedik. Resimdeki sarı renkli parçamız sabittir.
Bu parçanın altında raf olarak değerlendirebileceğimiz ve akü için fazlası ile yeterli alanımız vardır. Bu ek donanımları seçenek halinde sunmayı planlıyoruz. 3 parçada da güneş paneli için yer düşünüldü. Tahminimiz 1 parçaya uygulanacak güneş paneli ihtiyacı karşılayacaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler