Moto Kuleli , @kulelirenovation
Reklamlar
-
Değerli grup üyeleri,saygıdeğer arkadaşlarım
yıllarca subay olarak görev yaptıktan sonra hayallerimi gerçekleştirmek amacıyla kendi motorsiklet bakım onarım ve restorasyon tamirhanemi açmış bulunmaktayım. Bireysel isteğinize uygun olarak motorsikletlerinizi yenilemek amacı ile kurulan işletmemizde tüm motorsikletlerin bakım , onarım ve restorasyonu için hizmet vermeye hazırım.
Moto Kuleli
38\2 Sok. No:12
Irmak Mahallesi
Gaziemir\ İzmir
adresinde hizmet vermeye başladık, tüm motorcu dostlarımızı bekleriz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle herkese selamlar.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun.
Başarılar dilerim.
-
moturun gt650 ,gv250'den anlıyor musun hocam?
arkadaşın gv250'si var, tabiri caiz ise üstünden geçti ustalar ama finalleyemedi.
full aktif badwingli elektrik tesisatı yenilenecek, kromlar vs. takılacak, boyanacak vs.
-
İlk motosikleti mi ( falcon flash 100 cc ) anı olarak saklamak istiyorum zamanla ihtiyaç olursa kısmetse uğrarım.
Herkes motosiklet camiasında tamirat ile uğraşıyor restorasyon yapan benim bildiğim hiç yok. Her şeyin tüketim için olduğu günümüzde restorasyonu da kendinize iş kolu edinmez çok güzel.
İşleriniz de başarılar dilerim. Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun abi hayalimi gerçekleştirmişsin. Bol kazançlar dilerim. Eski 5000'li olarak selamlar.
-
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
arndiol buyur gel konuşalım bizim anlamadığımız birşey yok. Ne yapmamız gerekiyorsa yaparız
Slm lar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
İlk motosikleti mi ( falcon flash 100 cc ) anı olarak saklamak istiyorum zamanla ihtiyaç olursa kısmetse uğrarım.
Herkes motosiklet camiasında tamirat ile uğraşıyor restorasyon yapan benim bildiğim hiç yok. Her şeyin tüketim için olduğu günümüzde restorasyonu da kendinize iş kolu edinmez çok güzel.
İşleriniz de başarılar dilerim. Hayırlı olsun.
Elimden ne geliyorsa yapmaya calışırım .Arayın konusalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
Guven adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Başarılar dilerim.
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Motorumu adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun abi hayalimi gerçekleştirmişsin. Bol kazançlar dilerim. Eski 5000'li olarak selamlar.
Eyvallah kardeşim özelden ismini bahşedersen seni hatırlamımıxa vesile olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
moturun gt650 ,gv250'den anlıyor musun hocam?
arkadaşın gv250'si var, tabiri caiz ise üstünden geçti ustalar ama finalleyemedi.
full aktif badwingli elektrik tesisatı yenilenecek, kromlar vs. takılacak, boyanacak vs.
Arndiol buyur gel yada telefonla konuşalım bizim anlamadığımız birşey yok. Ne yapmamız gerekiyorsa yaparız
Slm lar
05319067161
-
Bir instagram adresiniz varsa benim emekli subay okul arkadaşlarımın motorcu grubunun çoğu İzmir'de yaşıyor, onlara ileteyim.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Bir instagram adresiniz varsa benim emekli subay okul arkadaşlarımın motorcu grubunun çoğu İzmir'de yaşıyor, onlara ileteyim.
Çok memnun olurum
@kulelirenovation
Tüm subay ,assubay abi ve kardeşlerimi mekana beklerim
Saygılarımla
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
EMK. KD. ALB.ÜMİT BARUŞ
05319067161
-
-
Birkannn adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler