Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Moto Kuleli , @kulelirenovation

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HYOSUNG GT 650
    Değerli grup üyeleri,saygıdeğer arkadaşlarım
    yıllarca subay olarak görev yaptıktan sonra hayallerimi gerçekleştirmek amacıyla kendi motorsiklet bakım onarım ve restorasyon tamirhanemi açmış bulunmaktayım. Bireysel isteğinize uygun olarak motorsikletlerinizi yenilemek amacı ile kurulan işletmemizde tüm motorsikletlerin bakım , onarım ve restorasyonu için hizmet vermeye hazırım.

Moto Kuleli
    38\2 Sok. No:12
    Irmak Mahallesi
    Gaziemir\ İzmir

adresinde hizmet vermeye başladık, tüm motorcu dostlarımızı bekleriz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle herkese selamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Hayırlı olsun.
    Başarılar dilerim.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    moturun gt650 ,gv250'den anlıyor musun hocam?

arkadaşın gv250'si var, tabiri caiz ise üstünden geçti ustalar ama finalleyemedi.

full aktif badwingli elektrik tesisatı yenilenecek, kromlar vs. takılacak, boyanacak vs.

Motosikleti
    falcon flash 100
    İlk motosikleti mi ( falcon flash 100 cc ) anı olarak saklamak istiyorum zamanla ihtiyaç olursa kısmetse uğrarım.

Herkes motosiklet camiasında tamirat ile uğraşıyor restorasyon yapan benim bildiğim hiç yok. Her şeyin tüketim için olduğu günümüzde restorasyonu da kendinize iş kolu edinmez çok güzel.

İşleriniz de başarılar dilerim. Hayırlı olsun.

Motosikleti
    Kısmetse Medley
    Hayırlı olsun abi hayalimi gerçekleştirmişsin. Bol kazançlar dilerim. Eski 5000'li olarak selamlar.

Motosikleti
    HYOSUNG GT 650
    Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

arndiol buyur gel konuşalım bizim anlamadığımız birşey yok. Ne yapmamız gerekiyorsa yaparız
    Slm lar

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motosikleti mi ( falcon flash 100 cc ) anı olarak saklamak istiyorum zamanla ihtiyaç olursa kısmetse uğrarım.

Herkes motosiklet camiasında tamirat ile uğraşıyor restorasyon yapan benim bildiğim hiç yok. Her şeyin tüketim için olduğu günümüzde restorasyonu da kendinize iş kolu edinmez çok güzel.

İşleriniz de başarılar dilerim. Hayırlı olsun.
    Elimden ne geliyorsa yapmaya calışırım .Arayın konusalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

Alıntı Guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

Alıntı Motorumu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abi hayalimi gerçekleştirmişsin. Bol kazançlar dilerim. Eski 5000'li olarak selamlar.
    Eyvallah kardeşim özelden ismini bahşedersen seni hatırlamımıxa vesile olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    moturun gt650 ,gv250'den anlıyor musun hocam?

arkadaşın gv250'si var, tabiri caiz ise üstünden geçti ustalar ama finalleyemedi.

full aktif badwingli elektrik tesisatı yenilenecek, kromlar vs. takılacak, boyanacak vs.
    Arndiol buyur gel yada telefonla konuşalım bizim anlamadığımız birşey yok. Ne yapmamız gerekiyorsa yaparız
    Slm lar
    05319067161
    Guven bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Bir instagram adresiniz varsa benim emekli subay okul arkadaşlarımın motorcu grubunun çoğu İzmir'de yaşıyor, onlara ileteyim.

Motosikleti
    HYOSUNG GT 650
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir instagram adresiniz varsa benim emekli subay okul arkadaşlarımın motorcu grubunun çoğu İzmir'de yaşıyor, onlara ileteyim.
    Çok memnun olurum
    @kulelirenovation
    Tüm subay ,assubay abi ve kardeşlerimi mekana beklerim
    Saygılarımla

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    EMK. KD. ALB.ÜMİT BARUŞ
    05319067161
    espresso bunu beğendi.

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun

Motosikleti
    HYOSUNG GT 650
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun
    Teşekkürler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler