yeni geldim madem, ben de bir merhaba diyeyim
Reklamlar
-
arkadaşlar hepinize merhaba. henüz motosikletle hiçbir ilgim olmasa da seneye kullanmaya başlayacağım hayırlısıyla. aslında küçüklüğümden beri binmek isterim ama malum, ailelerin bu konudaki fikirleri genelde sabit oluyor : ) onun hevesini geçirmek için uzun süre bisiklet tepesinde dolaştım, hala da dolaşıyorum, neredeyse her haftasonu dağdayım. yalnız seneye üniveristeye başlamanın getireceği değişikliklerle en sonunda ciddi olarak motosikleti de düşünmeye başladım, verdiğim onca söz karşısında babam da yumuşadı.
aklıma ilk olarak unearthly gibi bir cruiser geldi. harika aletler. motosiklet seçimi bölümünde bmw k 1200 lt gibi bir şey dedim, az tiiye alınmadım yani prometheus "747 bile al sen" dedi hatta ama sonra öneri olarak honda cbf 250 geldi, onun dışında genel görüş ise scooter yönünde. siz ne dersiniz?
yazın honda'nın verdiği kurslara katılmayı düşünüyorum, aranızda katılan var mı, ne derece yararlı olduğu konusunda beni aydınlatabilir misiniz? çükü ankara'dan gideceğim, eğer burada da buna benzer bir kurs varsa bir de boşuna istanbul yolu tepmeyeyim.
hepinize mutluluklar, kazasız günler ve yeniden merhaba
Reklamlar
-
Re: yeni geldim madem, ben de bir merhaba diyeyim
hoşgeldin
winger adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hepinize merhaba. henüz motosikletle hiçbir ilgim olmasa da
buraya üye oldun ya artık ilgin var !
bence cruiser ile başlama, kullanımı zor tiplerden biridir. ya scooter ile başla, ya da ille de vitesli diyorsan, en fazla 250 lik ( tercihen 125 ) bir motor al "twister" gibi....
ama önce kursu düşündüğüne göre orada da karar verebilirsin zaten
-
haklısın ledo. ne yazdığımı bilmiyorum ben de
cruiser hayalim bayağı bir ertelendi zaten, önümdeki en iyi seçenek bir scooter ya da çok ileri gidecek olursam 250 cc'lik bir şey. 250'likler biraz daha uzak gibi. vitesli olması biraz korkutuyor beni açıkcası. bu yaz kursta daha iyi belli olur sanırım. bakacaz artık
cevabın için teşekkürler
-
Moderatör
winger öncelikle hoşgeldin valla kursa gitmedim ama geçen hafta cnntürk tvde 7.vites diye bir programda hondadın verdiği kur hakkında bilgi verdi ve sunucu hiç motor kullanmayı bilmediği halde 2-3 saatte honda titanı kullanmaya başladı ve kurs hakkında detaylı bilgi verdi valla seyrederken ben çok etkilendim adama seyrederken bile acayip bir cesaret ve özgüven veriyor bence naap neeet kursa git derim ben
-
kursa gitmek istiyorum zaten. yaz olacağından dolayı sorun da olmaz. hem ev halkı bir şekilde motosikletle ilgili bir eğitim almadan motosiklete yaklaşmama bile izin vermez sanırım. kendim de hiçbir şey bilmeden trafiğe çıksam olduça tedirgin olurum.
önerin için teşekkürler
-
hoşgeldin winger,en azından iki teker dengen var,gerisi gelir bu arada ev halkıda haklı hani,hiç motora binmeyen biri için 1200cc lik aletler tehlikeli 2-3 sene küçük bişeye bin
sonra ilerde büyütürsün sağlığın açısından.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Re: yeni geldim madem, ben de bir merhaba diyeyim
winger adlı üyeden alıntı
motosiklet seçimi bölümünde bmw k 1200 lt gibi bir şey dedim, az tiiye alınmadım yani
prometheus "747 bile al sen" dedi hatta ama sonra öneri olarak honda cbf 250 geldi
Heh işte Prometheus bu, fazla takmayacaksın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
zaten ev halkının genelde her şeyde haklı olması da sinir bozuyor ama ne yapalım, işin gereği böyleyse güvenlik ve sağlık açısından, beklemekten başka çarem yok. sıcak karşılamanız için teşekkürler.
valla prometheus sana daha ileride çok soracağım sanırım. fazla takmayacaksam işim var
-
Sor sor çekinme, biliyorsam mutlaka yanıtlarım. Ayrıca Faydalı Bilgiler bölümüne araştırma yazılarımı koyacağım. Ordan da takip edip işine yarayan bilgileri okuyabilirsin.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
-
Hoşgeldin,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler