Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni geldim madem, ben de bir merhaba diyeyim

REKLAM ALANI
    winger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar hepinize merhaba. henüz motosikletle hiçbir ilgim olmasa da seneye kullanmaya başlayacağım hayırlısıyla. aslında küçüklüğümden beri binmek isterim ama malum, ailelerin bu konudaki fikirleri genelde sabit oluyor : ) onun hevesini geçirmek için uzun süre bisiklet tepesinde dolaştım, hala da dolaşıyorum, neredeyse her haftasonu dağdayım. yalnız seneye üniveristeye başlamanın getireceği değişikliklerle en sonunda ciddi olarak motosikleti de düşünmeye başladım, verdiğim onca söz karşısında babam da yumuşadı.

aklıma ilk olarak unearthly gibi bir cruiser geldi. harika aletler. motosiklet seçimi bölümünde bmw k 1200 lt gibi bir şey dedim, az tiiye alınmadım yani prometheus "747 bile al sen" dedi hatta ama sonra öneri olarak honda cbf 250 geldi, onun dışında genel görüş ise scooter yönünde. siz ne dersiniz?

yazın honda'nın verdiği kurslara katılmayı düşünüyorum, aranızda katılan var mı, ne derece yararlı olduğu konusunda beni aydınlatabilir misiniz? çükü ankara'dan gideceğim, eğer burada da buna benzer bir kurs varsa bir de boşuna istanbul yolu tepmeyeyim.

hepinize mutluluklar, kazasız günler ve yeniden merhaba

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650

Re: yeni geldim madem, ben de bir merhaba diyeyim

hoşgeldin

Alıntı winger adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar hepinize merhaba. henüz motosikletle hiçbir ilgim olmasa da

buraya üye oldun ya artık ilgin var !

bence cruiser ile başlama, kullanımı zor tiplerden biridir. ya scooter ile başla, ya da ille de vitesli diyorsan, en fazla 250 lik ( tercihen 125 ) bir motor al "twister" gibi....
    ama önce kursu düşündüğüne göre orada da karar verebilirsin zaten

haklısın ledo. ne yazdığımı bilmiyorum ben de

cruiser hayalim bayağı bir ertelendi zaten, önümdeki en iyi seçenek bir scooter ya da çok ileri gidecek olursam 250 cc'lik bir şey. 250'likler biraz daha uzak gibi. vitesli olması biraz korkutuyor beni açıkcası. bu yaz kursta daha iyi belli olur sanırım. bakacaz artık

cevabın için teşekkürler

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    winger öncelikle hoşgeldin valla kursa gitmedim ama geçen hafta cnntürk tvde 7.vites diye bir programda hondadın verdiği kur hakkında bilgi verdi ve sunucu hiç motor kullanmayı bilmediği halde 2-3 saatte honda titanı kullanmaya başladı ve kurs hakkında detaylı bilgi verdi valla seyrederken ben çok etkilendim adama seyrederken bile acayip bir cesaret ve özgüven veriyor bence naap neeet kursa git derim ben

kursa gitmek istiyorum zaten. yaz olacağından dolayı sorun da olmaz. hem ev halkı bir şekilde motosikletle ilgili bir eğitim almadan motosiklete yaklaşmama bile izin vermez sanırım. kendim de hiçbir şey bilmeden trafiğe çıksam olduça tedirgin olurum.

önerin için teşekkürler

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    hoşgeldin winger,en azından iki teker dengen var,gerisi gelir bu arada ev halkıda haklı hani,hiç motora binmeyen biri için 1200cc lik aletler tehlikeli 2-3 sene küçük bişeye bin
    sonra ilerde büyütürsün sağlığın açısından.
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS

Re: yeni geldim madem, ben de bir merhaba diyeyim

Alıntı winger adlı üyeden alıntı
    motosiklet seçimi bölümünde bmw k 1200 lt gibi bir şey dedim, az tiiye alınmadım yani prometheus "747 bile al sen" dedi hatta ama sonra öneri olarak honda cbf 250 geldi
    Heh işte Prometheus bu, fazla takmayacaksın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

zaten ev halkının genelde her şeyde haklı olması da sinir bozuyor ama ne yapalım, işin gereği böyleyse güvenlik ve sağlık açısından, beklemekten başka çarem yok. sıcak karşılamanız için teşekkürler.

valla prometheus sana daha ileride çok soracağım sanırım. fazla takmayacaksam işim var

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Sor sor çekinme, biliyorsam mutlaka yanıtlarım. Ayrıca Faydalı Bilgiler bölümüne araştırma yazılarımı koyacağım. Ordan da takip edip işine yarayan bilgileri okuyabilirsin.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

sağolasın Prometheus

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    Hoşgeldin,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler