6 Aylık bir çalışmanın ardından bende ilk motorum olan Pulsar RS 200'ümü almış bulunuyorum. Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum herkese selamlar
6 Aylık bir çalışmanın ardından bende ilk motorum olan Pulsar RS 200'ümü almış bulunuyorum. Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum herkese selamlar
Hadi bakalım hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim abicim eksik olma sağ olasın.
hoşgeldin.motorunuz hayırlı olsun
Aramıza hoşgeldiniz.
Yeni motosikletinizi keyifle kullanmanızı dilerim.
Aramıza hoş geldiniz. Kazasız sürüşler dilerim. Eğitim mutlaka ve mutlaka alın.
Hoşgeldiniz.
Yeni motorunuz hayırlı olsun.
Ekipman konusunu ciddiye alın, bir tek kask ve mont yetmez her zaman olabildiğince tam ekipman ile gezmeye dikkat edin.
Fırsatınız varsa da kapalı alanda hakimiyet eğitimi alın çok faydası var.
Aramıza hoş geldin. Güle güle ve kazasız, belasız kullanırsın inşallah.
Hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Motorumu sipariş verdim bu ayın yirmisinde teslim alacağım. İlk işim kaliteli bir kask ve daha sonrasında kaliteli bir ekipman dizmek olacak.
hayırlı uğurlu olsun, aramıza hoş geldiniz.
Hoşgeldiniz, yeni motorunuz da hayırlı olsun. Beykoz motor sürmek için de çok güzel bir ilçe. Birçok köyü ve görülecek doğal alanı var. Yeni motorunuzla keşfedeceğiniz bir sürü yer olacak
Öncelikle hayırlı olsun ilçedaş. İlk motorumu aldığımda Beykoz'un orman yollarından şile Ağva'ya sürmüştüm. öğlen çıkıp gece 2 de dönmüştüm. O an ki heyecanı unutamıyorum.
Kendi semtimden insanları görmek çok güzel. Bende şile veya riva yolunda motor sürmeyi çok istiyorum mutlaka gideceğim.
Hayırlı olsun, Çekmeköy'den selamlar. Keyifli gazlamalar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)