merhaba arkadaşlar, bu siteye yeni üye oldum. Öyle her siteye üye olmam Nacizane bilgilerimi sizlerle paylaşmaktan ve kıymetli bilgilerinizden yararlanmaktan mutluluk duyarım,
merhaba arkadaşlar, bu siteye yeni üye oldum. Öyle her siteye üye olmam Nacizane bilgilerimi sizlerle paylaşmaktan ve kıymetli bilgilerinizden yararlanmaktan mutluluk duyarım,
____it's my life_1982____
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin arkadaşım
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
aileye kalıcı olman dileğiyle
Forum Kurallarını okumak için tıklayınız
Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın
TUTKU YARATIR....!!!!!
hoşbulduk arkadaşlar, ilginize teşekkürler
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hoş geldin arkadaşım bunlar böyledir işte, alışırsın zamanla, hepsi de iyi çocuklardır ama bakma öyle herkesin ilgisiz kaldığına, umarım kalıcı olursun
Ben günahlarına emanet edilmiş bir mermi çekirdeğiyim
hoşgeldin.........
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
teşekkürler arkadaşlar, şımartıyorsunuz beni
Hoşgeldin...
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hoşgeldin umarım kalıcı olursun
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Hoşgeldin
May the Force be with McLaren Mercedes
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, umarım edineceğim dostluklar baki olur, umarım iyi bir şeyler öğrenirim, faydalanırım ve umarım sizde benden yararlanırsınız
hoşgeldin aramıza
MERHABA ARKADAŞLAR
bir hafta sonunda üyeliğimi onaylata bildim ve burdayım
uzunca bir süredir form sayfalarını izliyor ve bilgi ediniyordum. yanlış hatırlamıyorsam geçen ay başlarında bende bir motor sevdası başladı ve dur durak bilmeden devam ediyor.
bu birbuçuk ay zarfında istanbulun sanırım yarısını gezerek motor çeşitleri marka ve modellerin fiyatları servisler ve sağladıkları hizmetler hakkında oldukça kapsamlı kendi çapımda bir araştırma yaptım ve işte burdayım.
yakın gelecekte motorum da bizlere katılacak bayi ile fiyat konusunda alaştığım anda oda bize katılacak umuyorum iyi dostluklar kurucam.
sen hızlı bir motorcuya benziyosun, umarım kalıcı olursun, hoş geldin, bende senin gibi yeniyim, bu sitede ben de bugün buraya katıldım, üyelik onaylama işleminin geç olması düşündürücü hakkaten, neyse bir bildikleri vardır sanırım, umarım güzel ve kalıcı dostluklar kurarız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)