Balıkesir`den herkese selamlar.
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Ben Mustafa. 40 yaşında 25 yıllık hayalini gerçekleştirmiş ve ilk motorunu almış bir arkadaşınız olarak aranıza yeni katıldım.
Devlet memuruyum ve Balıkesir de ikamet etmekteyim. Tutkumu gerçekleştirmiş olmanın verdiği heyecan ile tekrar merhaba diyorum.
Ekipmanlarımı tamamladım ve halen eğitimimi alıyorum.
Çok ama çok geç kaldığımı düşünüyorum bu özgürlüğe kavuşmak için. İnşallah sizlerin de yardımı ile daha da iyi olacağım.
Forumu yıllardır misafir olarak takip ediyordum ama artık misafirlik bitsin diyerek ilk motorumu da almış olmanın verdiği özgüven ile üyeliğimi aldım.
Sen kalbimde batan güneş, ben yollarda çilekeş...
Reklamlar
-
Hayırlısı olsun.
Ekipman ve eğitimle başlamanız yeni başlayan diğerlerine de örnek olsun.
-
Aramıza hoş geldiniz. Edremit memleketim sayılır, Körfez'de uzun yıllarım geçti. Manzarası havası ile motosiklet kullanmak için muazzam yerler.
Eğitim aldığınız için de tebrik ederim. Ben de yeni bir biniciyim. Antrenman için trafiğe çıkıyorum bu aralar. Her virajda o "Dönebilir miyim?" korkusunu, eğitimde öğrendiğim bakış ve yatırma tekniği ile yenmek keyifli bir şeymiş. Motosiklet çok keyifli ama hele bilinçsiz kullanıcı için son derece tehlikeli bir alet.
-
Hoş geldiniz. Eğitim alarak başlamanız örnek bir davranış. Hiç bir şey için geç değildir. Tekeriniz düz bassın.
-
Aramıza hoşgeldiniz.
Motosikletiniz hayırlı olsun.
Hiç te geç kalmış değilsiniz. Aksine, belli bir yaşın getirdiği bilince ulaşmanız, sizin için bir artı bile olacaktır.
Motosiklet kullanımı, disiplin ve ciddiyet ister.
Eğitimi ve ekipmanı gözardı etmemeniz çok iyi.
Keyifli sürüşler dilerim.
-
Mustafa Lee adlı üyeden alıntı
40 yaşında 25 yıllık hayalini gerçekleştirmiş ve ilk motorunu almış bir arkadaşınız olarak aranıza yeni katıldım. Devlet memuruyum. Tutkumu gerçekleştirmiş olmanın verdiği heyecan ile tekrar merhaba diyorum. Çok ama çok geç kaldığımı düşünüyorum bu özgürlüğe kavuşmak için. İnşallah sizlerin de yardımı ile daha da iyi olacağım.
Forumu yıllardır misafir olarak takip ediyordum ama artık misafirlik bitsin diyerek ilk motorumu da almış olmanın verdiği özgüven ile üyeliğimi aldım.
Hayırlı olsun, adınıza gerçekten sevindim. Honda Shadow VT 750 c5 sanırım motosikletiniz, öyleyse çok şık bir motosiklettir ancak elinizin altında bu motosikleti bilen bir usta da bulundurmalısınız.
64 Nm @ 3500 rpm. değeri ile "ufak bir eğitim alarak" keyfini çıkara çıkara gezersiniz.
-
Hayırlı olsun motosikletiniz, kazasız surusler diliyorum.
Merakımdan soruyorum.. 25 yıllık hayaliniz kocaman bir Cruiser a sahip olmak mıydı ? ilk motorum dediginizden ötürü sordum.
Güzel gunlerinizde kullanın ama motor 300 kg ye yakın
-
BANDIRMA dan herkese selamlar olsun. Forumdaki arkadaşlarla tanışmak isterim. Bir buluşma düzenleyebiliriz
-
Aramıza hoşgeldiniz hocam.
Motosikletiniz hayırlı olsun.
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun motosikletiniz, kazasız surusler diliyorum.
Merakımdan soruyorum.. 25 yıllık hayaliniz kocaman bir Cruiser a sahip olmak mıydı ?
ilk motorum dediginizden ötürü sordum.
Güzel gunlerinizde kullanın ama motor 300 kg ye yakın
Sadece cruiser istedim hep.
Aslında başlangıç için 250 cc ve nispeten daha hafif bir cruiser baktım uzun süre. Şu an ki motor 750 lik ve ağır benim hayallerimin aracıydı. Ancak fiyatlarda sürekli bir artış eğrisi ve daha da önemlisi cruiser modellerinin çin malına sıkışması. Çevremde kim varsa yada sosyal medyadan konuştuğum herkes uzak dur diyor "Parti malı devamı gelir gelmez belli değil parça yok usta yok..." soğuttular beni. Derken Bi heves dedim artık gecikmenin anlamı yok, danıştım fikir aldım eğitim almak kaydı ile olabileceği izlenimi uyandı . Evet ağır, evet manevra zor ama biliyor musunuz çok keyif aldım eğitimlerde. Kollarım, omuzlarım, sırtım ellerim ve parmaklarım ağrıdan mahvoldu. Yeni yeni bir iki trafiğe çıktım kısa mesafe.
Kısacası 250 ye niyet 750 ye kısmet oldu bizim iş hayallerimizin aracını başta aldık bir şekilde. �� İnşallah kazasız belasız hepimize iyi yolculuklar ��
-
hayırlı olsun hocam, ben de balıkesir merkezde kamudayım.
650f i sattıktan sonra elde 50cc lik çin malı bişi kaldı, onunla idare ediyorum
-
Geç olsun güç olmasın. Akçay'dan selamlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)