İstanbul Kadıköy'den selamlar
Reklamlar
-
Merhaba, motosiklete yeni başladım istanbul kadıköy'de yaşıyorum buralarda arkadaşlar varsa toplanmak gruplarına dahil olmak isterim
Reklamlar
-
hoşgeldin hocam, istanbullu cok forumda.
o zaman sana soru; aksam 6-11 arası rock calan en iyi kadıköy mekanı neresidir? o tarafa gelcez de ay sonu
-
arndiol adlı üyeden alıntı
hoşgeldin hocam, istanbullu cok forumda.
o zaman sana soru; aksam 6-11 arası rock calan en iyi kadıköy mekanı neresidir?
o tarafa gelcez de ay sonu
Kadıköy'de Ağaç Ev adında bir mekanda canlı rock çalıyor, bir kaç kez gitmiştim İstanbul'dayken.
-
-
espresso adlı üyeden alıntı
Kadıköy'de Ağaç Ev adında bir mekanda canlı rock çalıyor, bir kaç kez gitmiştim İstanbul'dayken.
Fena durmuyor. bi ugrayıp birasını içeriz mekanın
İzmir'de artık hep benzer mekanlardan sıkıldım valla.
-
Hoş geldiniz. Yanılmıyorsam sizin gibi Forza+Hornet motosiklet kombinasyonuna sahip olan bir arkadaşla Yamaha Riding Academy'de birkaç ay önce tanışmıştık. Siz olabilir misiniz o acaba?
-
o zaman sana soru; aksam 6-11 arası rock calan en iyi kadıköy mekanı neresidir?
o tarafa gelcez de ay sonu
6-11 diye kendini sınırlarsan memnun kalmazsın. Hayat, Kadıköy'de zaten 11'den sonra başlıyor. Daha geniş bir vaktin varsa bin senelik "Karga" , "Dorockxl" gibi mekanlar seni canlı müziğiyle memnun eder, keşke Shaft hala açık olsaydı da seni oraya yönlendirseydim. Burada bence civar publarda demlenip çıkışta da o kafayla geceye doğru rock bar'a akmak daha keyifli.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
6-11 diye kendini sınırlarsan memnun kalmazsın. Hayat, Kadıköy'de zaten 11'den sonra başlıyor. Daha geniş bir vaktin varsa bin senelik "Karga" , "Dorockxl" gibi mekanlar seni canlı müziğiyle memnun eder, keşke Shaft hala açık olsaydı da seni oraya yönlendirseydim. Burada bence civar publarda demlenip çıkışta da o kafayla geceye doğru rock bar'a akmak daha keyifli.
abi konser var ona gelıyorum, cumartesi aksama plan yapmaya calısıyorum ama sıkıntı biz avrupa yakasındayız , konser de orada. cumartesiyi kadıkoyde gecirelim dedik ama 11:15 son vapur
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
abi konser var ona gelıyorum, cumartesi aksama plan yapmaya calısıyorum ama sıkıntı biz avrupa yakasındayız , konser de orada. cumartesiyi kadıkoyde gecirelim dedik ama 11:15 son vapur
Vapuru takma kafana metrobüs var, marmaray var. Otobüs var.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Avrupa yakasının neresinde kalacaksın?
-
Beşiktaş iskelenin orada kalacagım.
Dönüş yoluna baktım vapur olmazsa 35 km civarı gösteriyor
-
Kadıköy-Taksim dolmuşları var rıhtımda, 24 saat çalışıyor. O dolmuşa binip Beşiktaş'ta inebilirsin. Kalabalık olursanız dolmuşun kalkması için fazla beklememiş olursunuz. Gecenin o kör saati köprüde yoğun bir trafik olmaz ve yarım saatte Beşiktaş'ta olursun.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Kadıköy-Taksim dolmuşları var rıhtımda, 24 saat çalışıyor. O dolmuşa binip Beşiktaş'ta inebilirsin. Kalabalık olursanız dolmuşun kalkması için fazla beklememiş olursunuz. Gecenin o kör saati köprüde yoğun bir trafik olmaz ve yarım saatte Beşiktaş'ta olursun.
şimdi baktım iskelenın oradan kalkıyormus sanırım 25 tl ve 8 yolcu olması lazımmış.
hah bu bilgi süper oldu tamamdır abi teşekkür ederim
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
şimdi baktım iskelenın oradan kalkıyormus sanırım 25 tl ve 8 yolcu olması lazımmış.
hah bu bilgi süper oldu tamamdır abi teşekkür ederim
O saatte barlardan çıkıp karşıya geçecek çok kişi olacağı için fazla beklemezsiniz.
-
Dolmuş olmazsa da metrobüs sabaha kadar çaışıyor, zincirlikuyuda inip beşiktaşa taksi ile inilebilir. gece 3'den sonraki metrobüsler çok eğlenceli oluyor, herkesin kafa 5 milyon.
-
Dün akşam Kadıköy deydim. Ayıptır söylemesi 2 arkadaş Hamsi, İstavrit,midye tava vs... yanında bir 35 lik. Sonrasında yukarıda 2 Guinness... Şahane... Ama çok kalabalık, çok...
-
okanius adlı üyeden alıntı
Dün akşam Kadıköy deydim. Ayıptır söylemesi 2 arkadaş Hamsi, İstavrit,midye tava vs... yanında bir 35 lik. Sonrasında yukarıda 2 Guinness... Şahane... Ama çok kalabalık, çok...
okurken 3 bin tl ödedim
-
selamlar ben ekip akademi eğitimine gitmiştim onun dışında yamaha eğitiminde bulunmadım
teşekkürler herkese buralarda süren aralarda çıkanlar olursa ulaşabilirler
-
16 Aralık 2023, 12:25
meku adlı üyeden alıntı
Merhaba, motosiklete yeni başladım istanbul kadıköy'de yaşıyorum buralarda arkadaşlar varsa toplanmak gruplarına dahil olmak isterim
Ben varım çekmeköydeyim ama başlığa yazan olmadı. Kadıköye geliyorum sıklıkla. Bende dahil olabilirim varsa gruplar.
-
Ben Kadıköy Fikirtepe doğumluyum Sultanbeyli e taşındım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Motorum çin malı diye kimse gezmez benle 😁😁😁 ama çok memnunum motorumdan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)