Selamlar... Ben İstanbuldan Kadir, 24 yaşındayım, elektrik işiyle uğraşıyorum. 98 CBR 600F3 kullanmaktayım. Buraya uzun zamandır üye olmak istiyodum bugün nasip oldu. Hadi hayırlısı... Tekrar tekrar selamlar...
Selamlar... Ben İstanbuldan Kadir, 24 yaşındayım, elektrik işiyle uğraşıyorum. 98 CBR 600F3 kullanmaktayım. Buraya uzun zamandır üye olmak istiyodum bugün nasip oldu. Hadi hayırlısı... Tekrar tekrar selamlar...
hoşgeldin kadir pazara beykoz gezisine katılmak istermisin istersen tabi hem tanişmiş oluruz
MoToR VaZgEçİLMeZ TuTkU Bu...:)
kadiRR_delisi, hoşgeldin!!
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Gelmeyi isterim ama şu anda motorumun ufak tefek işleri var bu nedenle biraz zor gibi..camur adlı üyeden alıntı
Teşekkürler arkadaşlar... bu arada sende hoşgeldin Ece
Eceee ayrıca senden 8 saat kıdemliyim ona göre...
hoşgeldin kadir (ve ece)
kadiRR_delisi, Ve ECEDOGUKAN,
Hoşgeldiniz...............
kadiRR_delisi, Ve ECEDOGUKAN ikinizde hoş geldiniz umarım burda iyi vakit geçirir ve bilgi alışverişi yaparsınız
Ece'ye hoşgeldin demiştim. Sen de hoşgeldin kadiRRRRRRRRRRRRN. Pazar buluşmasında herkesle tanışmak üzere...
sende hoşgeldin kadir, bizede bekleriz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Tekrar tekrar çok teşekkürler yaa ben buraya niye daha önce üye olmamışım allah allah
kadiRR_delisi, senin MD'deki nickin neydi? Başlıkların birinde beni tanıdığını demiştin de...
Hoş geldin tekrardan
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
MD'de eski nickim CBR954RR2003'dü ama geçenlede değiştirdim ve kadiRR_delisi yaptım.
hosgeldin kadir sseni bi yerden gözüm isirir gibim
:bestmt:
hoşgeldin kadirr ece sizleride aramızda görmek çok güzel pazar günü geziye gelebilirseniz seviniriz hemde tanışmış oluruz
Motor kullanmak bir ayrıcalıktır
ooo kimler gelmiş hoşgeldin deli kadir bak gene birleştik burda ece var ben varım sen varsın çidoş var ooo daha neler var..
tekhoşgeldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)