Bartın Merkez'den selamlar
Reklamlar
-
31 Ağustos 2023, 08:42
Merhabalar, 2015 yılında ehliyetimi aldım ve o yıldan beri CBF 150 kullanıyorum. Tüm motorcuları şehrime beklerim
Şimdiye kadar şehir dışı olarak Zonguldak ve Karabük'e çıktım fakat ilerleyen zamanlarda bu veya başka motorlarla turlarım v e yurt dışı seyahatlerim olacak nasipse.
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
31 Ağustos 2023, 09:01
3 yıldır radarımda olan "Batı Karadeniz turu"nu bir türlü yapamadım. Belki ara tatilde yapabilirim bilmiyorum. Denizli'den çıkıp Uşak, Çavdarhisar, Domaniç, Göynük, Mudurnu, Bolu, Yedigöller, Bartın, Amasra yapıp dönüşte de Kastamonu üzerinden dönmek. Özelden telefon numaranızı atarsanız sevinirim. Belki o bölgelerde ihtiyaç olur. Bir hobidaşımdan yardım almak daha iyi oluyor.
-
31 Ağustos 2023, 09:10
zihnigonen adlı üyeden alıntı
3 yıldır radarımda olan "Batı Karadeniz turu"nu bir türlü yapamadım. Belki ara tatilde yapabilirim bilmiyorum. Denizli'den çıkıp Uşak, Çavdarhisar, Domaniç, Göynük, Mudurnu, Bolu, Yedigöller, Bartın, Amasra yapıp dönüşte de Kastamonu üzerinden dönmek. Özelden telefon numaranızı atarsanız sevinirim. Belki o bölgelerde ihtiyaç olur. Bir hobidaşımdan yardım almak daha iyi oluyor.
Motorla olmasa da Batı Karadeniz'de Sinop hariç tüm şehirlere gittim. Gezilecek yerler, yol durumunu az çok biliyorum. Kastamonu en baba şehir. Git git yol bitmiyor. Özelden atayım bilgilerimi.
Yazdım ama mesaj gitti mi bilemedim. Kontrol eder misiniz?
-
31 Ağustos 2023, 10:33
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)