Selam Dostlar, hepinize kucak dolusu selamlar
Reklamlar
-
Ben az önce üye oldum ama bu siteyi ve forumu 2 aydır takip ediyorum.Rizeliyim, nickim den de anlaşıldığı üzere Potomyalıyım. Burdan Rizeli arkadaşlara duyurulur....Ben Yüksek Lisans Öğrencisiyim aslında.Rize İle ilgili tarhi bir çalışma yapıyorum.KTÜ' de okuyanlar varsa 26 Mayıs ta KTÜ Kampüste Konferansım var.Orda tanışabliriz.
Benim bu siteye ilgi duymam araştırdığım konu ile de alakalı aslında.Rize'de ki bütün Osmanlı Mezar taşlarını türkçeye çevirmek istiyorum.Çalışmamda baya lazım olacak.Bundan olayı Rize'nin köylerini gezmem için bir motor almayı düşünüyordum ve sizinle tanıştım.Hepinizi tanıdığıma memnun oldum.Ha unutmadan 24 yaşındayım.....memleketime hizmet etmek istiyorum....
Forumdaki Motorsiklet Seçimi ve Modeller kısmında bir başlık açtım, yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada Potomya ile ilgli Panaromic fotoların olduğu güzel bir site var.Merak edenler ziyaret edeblir.Yemyeşil doğa, cennet gibi mekanlar....
http://www.potomya.net/guneysu_site
Reklamlar
-
Hoşgeldin potomya,tarihimizle ilgilenmen gurur verici.Sende şimdi kesin tekne işi balık işide vardır.Önce kullanacağın amaç ve tarz önemli dağda taşda bayırda süreceksen
enduro derim ben birde ayırdığın nakit önemli ona göre yardımcı oluruz seve seve
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
motor kardeş cevabın için sağol.Benim ayıracağım miktar 2 milyar dır.Ayrıca daha yeni motor kullanmaya başlayacağım için Enduro biraz fazla gelir bize...Rize'de gezeceğim yerler çok engebeli veya sıkı yollar değil zaten.....keşke tecrübeli olsak da ENDURO alsak....kim istemez ki almayı.....ben balık işi ile değil de ÇAY ile ilgileniyorum.Malum çay memleketi....
-
merhaba potamya.. hoşgeldin..
-
hoşgeldin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler