selam arkadaşlar bende sitenizle yeni tanışanlardanım bende hepiniz gibi motorsikletlere ilgi duyuyorum fakat "kullunamaıyorum" tabi şimdilik. inşallah bu yaz öğrenip kullanacammmm.inşallah
selam arkadaşlar bende sitenizle yeni tanışanlardanım bende hepiniz gibi motorsikletlere ilgi duyuyorum fakat "kullunamaıyorum" tabi şimdilik. inşallah bu yaz öğrenip kullanacammmm.inşallah
hoşgeldin bab ,
sen kıyak bir motor al ben sana şimdide öğretirim
Sitemize hoşgeldin toblerone, Umarım en kısa zamanda istediğin motoru alırsın,
tabi dikkatli kullanmak kaydıyla
hoş geldin toblerone, sen öğren kullanmayı da sonra da bana öğretirsin
Bu toblerone hangi toblerone?
Sarı?
Siyah?
Beyaz? (beyaz olduğu için göremiyor olabilirsiniz )
Hoşgeldin! Sen motor alırsan öğretecek çok burada, o yüzden önce ehliyetini al bence
DBTYSG
Canım çekti yaaa ( Bir daha çikolata isimlileri siteye almayalım
DBTYSG
toblerone aramıza hosgeldin...
sitede ilk tavsiyeyi ben sana yapayım barispeedfight adlı üyeden alıntı
Ders almakmı speeden miii
:laughing3:
hoşgeldin aramıza toblerone. merak etmesen kullanma acısından bu sitede üye olupta buluşmalarıda kaçırmayıpta motor kullanmyı bilmeyenlerde var yani ( mesela ben ) o yüsten ilk önce ehliyet sonra pratik zaten buradan birileri mutlaka öğretik sen canını sıkma. tekrar hoş geldin iyi forumlar diyim bari..... :geek:
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
hoşgeldin toblerone inşallah motosiklet kullanmayı çabuk öğrenir nasıl bir duygu olduğunu bizlerle paylaşırsın senin için en ideal motor honda CBX250 TWİSTER kolay gelsin
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk
speedfight saol aslına bakarsan nereden öğreneceğimide kestiremiyorum süleyman memnun u tavsiye ettiler onunda ders günleri hafta içi ve saatleri kötü onun için yıllık iznimden çalmam lazım)
invent emin ol dikkatli olurum bu arada eğer nick benzerliği değilse ve resmi doğru hatırlıyosam seni ismen tanıyorum (ortak ark. sezai desem)
s.e.e yeterki öğreniyimmm öğretirim valla
muratt yapma çok istiosan gönderirim sana şööleee bi koliii
skullhunter nie böle bi tavsiyede bulundun bilmiorum ama speedin geçmişinde bi vukuatı varmış gibi geldi
leto inşallah motosiklet kullanıpta bu siteye takılanlardan oluruz
juniorr1 ahhh ahh ağzından bal damlıyor be kardeşşş inşallah dieliimmm
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
DUYDUNUZ GÖRDÜNÜZ ŞAHİTSİNİZ.
Adres yazıyorum
Levent'e Eczacıbaşı İlaç Pazarlama A.Ş. ye Murat DinçeL adına gönderebilirsin koliyi. Yerken seni ve tüm motorcu arkadaşlarımızı anacağıma söz veriyorum
mauaahahhaah
Dur bir dakika 1 kolide kaç tane vardı ? (mavilerden de olsun )
Biraz yüzsüzümdür hihihihihi
En büyük toblerone başka büyük yok
DBTYSG
kusura bakma madem ist tesin kargo parası veremem gelir alırsın çikolatanı
bu arada umduğunu diil bulduğunu yersin güzelimm yok öyle ısmarlama :tongue:
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
KOLİde kaç tane var onu söyle!
Ona göre geleceği yere göre kargo parasını veririm ben
DBTYSG
ne biiliimm ben hiç koliyle almadımm hem şimdi ne gerek var kargo margo aliiim 1-2 tane getiriimm sana
Peki hadi öyle olsun bakalım. Ama kimse sulanmasın 2 tanecik tobleronu bölüşemem ona göre. Bu kadar çaba harcadım
DBTYSG
tamam anlaştık o zaman
Tabi insan bu 2 tanenin şu resimdeki büyüklükte olmasını istiyor ama normal boya da razıyım
eeee ne zaman yiyorum?
DBTYSG
sen bilirsinn ne zaman istersen
Nasıl yani? Sen İstanbulda mısın? İstanbuldaysan kargoyu neden o kadar sorun ettin
Tamam o zaman haftasonu bizim buluşmalara gelirken getirirsin. Ama buluşma yerinden önce alırım. Neme lazım gidince bana kalmayabilir
DBTYSG
)))) ya daha ii işte bahane olur buluşmaya gelirimm gelebilirsemm tabiii
yok ben saklarım baskasına kaptırmam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)