Yaklaşık 20 yıllık motorcuyum...son makinem 2006 vfr...kafelerde oturmak yerine yol yapmayı seven arkadaşlarla tanışmak isterim...henüz malesef siteden kimseyi tanımıyorum...toplantılarınıza gelmeye çalışacağım...sevgiler...
Yaklaşık 20 yıllık motorcuyum...son makinem 2006 vfr...kafelerde oturmak yerine yol yapmayı seven arkadaşlarla tanışmak isterim...henüz malesef siteden kimseyi tanımıyorum...toplantılarınıza gelmeye çalışacağım...sevgiler...
Bizdende sana sıcak bir hoşgeldin.Kalıcı olman dileğiyle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Aramıza Hoşgeldin Arkadaşım
İnşallah En ii Zamanlarını Burda Bizimle Geçirmek Dileğiyle
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ARAMIZA HOŞGELDİN KARDEŞİM.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Aramıza hoşgeldin...
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin aramıza.
şahsen bende yol yapmayı severim yannız ben abartıyorum bazen. bir gün belki beraber yol yaparız.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
HoşGeldin Gülüm....
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
hoşgeldin motor aşkı bu abi işte yıllar geçsede o geçmez sadece dahada büyür
hoşgeldin ba..
yolmu dedin gezmekmi dedin..
ne zaman nereye..
hadin gidek..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
____it's my life_1982____
hoşgeldiniz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)