Herkese Merhaba. Motosiklet.net Ailesine Yeni Katıldım
Reklamlar
-
Tüm motosiklet.net ailesine iyi günler dilerim.
İsmim Emre.
Ankara'da yaşıyorum.
Yaşım 32.
Motosiklete 2022 Nisan itibariyle yeni başladım.
Scrambler tarzı motosikletleri çok seviyorum.
Aslında geçen seneden beri forumu takip ediyordum ama sonunda üye olmaya karar verdim ve aranıza katıldım.
Yeni bilgiler öğrenip kendimi geliştirmeyi ve motosiklet dünyası hakkında hoş sohbetler yapmayı umuyorum.
Zaman ayırıp da bu başlığı okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Emre
Reklamlar
-
-
Hoş geldin hayırlı olsun.
Sadece okuma ama bilgi paylaştıkça güzel 👍
-
-
-
Emre hoşgeldin. Ankara'da motosiklet camiası genişliyor, orada yaşayan akraba ve arkadaşlarım var. Mevsim koşulları nedeniyle eskiden oralarda pek binilmezdi ama artık iklimler de değişti. Karlı, buzlu günler hariç, Ankaralılar bir çok zaman motosikletlerine biniyorlar.
Motorunla keyifli geziler ve hayırlı forumlar dilerim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Herkese teşekkürler hoşbulduk.
aargh adlı üyeden alıntı
Emre hoşgeldin. Ankara'da motosiklet camiası genişliyor, orada yaşayan akraba ve arkadaşlarım var. Mevsim koşulları nedeniyle eskiden oralarda pek binilmezdi ama artık iklimler de değişti. Karlı, buzlu günler hariç, Ankaralılar bir çok zaman motosikletlerine biniyorlar.
Motorunla keyifli geziler ve hayırlı forumlar dilerim.
Doğru, gittikçe artıyor.
Özellikle de pandemide toplu taşıma kullanmak istemeyenler, araba alamayanlar veya yeni hobi arayışındakiler motosiklete yöneldi.
0 derece altında olmadığı ve buzlanma olmadığı sürece ben de soğuk moğuk dinlemeden kışlık ekipmanlarımı giyip çıkıyorum.
-
Hoş geldin aramıza
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)