içinde motosiklet aşkını yaşatan herkese selam
ben berkay 21 mart taki geziye gelen arkadaşlar bilirler (siyah pejo) , bilmeyenlerde tanısın çünkü artık her buluşmada varım. herkese keyifli sürüşler diliyorum...
içinde motosiklet aşkını yaşatan herkese selam
ben berkay 21 mart taki geziye gelen arkadaşlar bilirler (siyah pejo) , bilmeyenlerde tanısın çünkü artık her buluşmada varım. herkese keyifli sürüşler diliyorum...
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
HOşgeldin =) Sen ve arkadaşın sayesinde güzel fotolarımız oldu
Katılımlarını bekliyoruz
Bİr süre berkay yerine ali diye seslendiysem de burdan belirteyim arkadaşın adı BERKAY
DBTYSG
welcome
Selam aliberkay murrat ın dediği gibi gezide siyah pejonla takiplerin iyi oldu fotolardada faydan çok oldu.gezilere severek geleceğine inanıyorum.
benim gelebildiğim her gezide seni görmek isterim.
sevgiler.T.T.Arif
bulusmaların bu kadar eğlenceli olabileceğini tahmin etmiyordum o yuzden uzak kalmıstım ama bundan sonra kacırmam. en kötü günümüz böyle olsun.
bide havalar biraz daha düzelsin cok iyi bir gezi planım var umarım gercekleşir...
bide arif abi senin resmini cekmek kadar zor sey yok..... çok hızlısın
06 AB 3263
0 Rh+
murat yarın bende fuara geliyorum orda görüsürüz
bide subaruyu sakın satma abi, o ivme o ses beni bitirdi birde içinde olsam ... yada ben bir kere biniyim oyle sat
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün ordayız. Telefonum var zaten.
SUBARUya binersin merak etme
DBTYSG
aliberkay gerçekten güzel fotolar yakalamışsın ama bidahaki sefere planlı daha güzel şeyler yapacağımıza eminin T.T.Arif abimizde öyle söyledi daha nice buluşmalara fuarda görüşürüz bugün
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
Berkay motorun tekrar hayırlı olsun güle güle kullan
hoşgeldin aramıza aliberkay
saolun arkadaslar. daha önce motorsikletli bir grup gördüğümde aklıma hep serseri tipler geliyordu. sanıyorum bu genel bir bakış acısı ve filmlerin yarattığı bir imaj. bu kotu imajı yolda cevremize saygılı davranarak ve iyi arkadaslıklar kurarak yıkacağımıza inanıyorum. boylece motosikletin tehlikeli kısmını minimuma indirerek tamamen zevk alabileceğimiz bir araç haline getirmş oluruz.
cok uzattım biliyorum
06 AB 3263
0 Rh+
ama doru soluyorsun
Yooo aslında biz serseriyiz seni kandırdık mauahahah
DBTYSG
aslında serseri değiller motorun üstüne binince oluyorlar dimiiii
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
hoş geldin aiberkay senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. fotolar için ayrıca teşekkürler ediyorum.. subaruyu seviyosunda hani modifiyeli murat 131 ler varya ses var görüntü yok aynı o şekil bar bar bar ses var ama gitmiyo abi yaaa. :geek: eheheheheheh
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
sen önümden geçme ezilirsin falan dikkat et LETO (gözlerim bozuk yanlış anlamayın)
DBTYSG
abi subaruya laf söyletmem sapancaya giderken içindeydim arabada inanılmaz ivmelenme var dehşet biranda 220km hıza çıktı arabaya laf söyletmem. : : :
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
abi motosikletten önce otomobil modifiyesiyle ilgileniyordum ve bir subaru alıp modifiye işlemlerine girmek istiyordum. subarunun hikayesi bu ve benim için önemli bir araba. okul bi bitsin onu da yaparız icabında ama şimdi motor!!!
06 AB 3263
0 Rh+
subaru da arabımı yaw. ondan ne olur
o araba değil. canavar canavar i:
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hoşgeldin kardeşim...kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle...öpüyorum ali berkaycığım
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)