espresso adlı üyeden alıntı
Ekipmanı dizmişsiniz de bot bahsi görmedim, bot da çok önemli, hatta mümkünse uzun bot alın, ayak bilekleri çok hassas, siz doktorsunuz zaten biliyorsunuzdur, olur da bir kaza olursa ortopedist meslektaşlarınızı fazla uğraştırmayın, ayakları koruyun, kasktan sonra en önemli ekipman korumalı bot. Motor ayağımın üzerine devrilip de sürüklenirsem ne olur diye düşünerek ona göre bir model alın.
Lastik mevzusu da önemli, motorda alabileceğiniz en iyi lastiği alın, arabadaki gibi değil, arabada 4 tekerde biri kaysa devrilmiyor ama motorda bir lastik kayınca büyük tehlike. astiklerin üzerinde yıl ve hafta olarak üretim tarihi yazar, dişleri aşınmamış olsa bile tarihi eskiyse yolu iyi tutmamaya başlar. Düzgün lastik takınca hissedilir derecede güvenli geliyor, ben de kendim denemeden farkında değildim, ne olacak daha 7bin km yapmış dişleri falan sapasağlam lastikler işte deyip aynı lastiği 5 yıl kullanmıştım sonra uyarıları dinleyip yeniledim ve çok farketti, artık bir lastiği 3 yıldan fazla kullanmam.