motor aldıktan sonra beraber gezmeye beklerim hakkında hayırlısı inşallah temiz bir motor bulabilirsin
motor aldıktan sonra beraber gezmeye beklerim hakkında hayırlısı inşallah temiz bir motor bulabilirsin
Ölçü için mağazada denemek en doğrusu, Revit markasında M beden tam olan mont Alpinestars markasında L anca oluyor yani her marka aynı kalıpta olmayabiliyor, aynı şey kask için de geçerli hatta bazı kask modelleri kafa yapısına da uymayabiliyor, mağazada kask denemesi yaptırıyorlar mı şu ara emin değilim, mağazada bedeni belirleyip fiyat kafanıza yatmazsa internet üzerinden fiyatları kontrol ederek alabilirsiniz.
Merhaba,
Ekipmanlarınızı aldınız mı bilmiyorum fakat ben tokattan istanbul kadıköye gelerek aldım. Daha öncesinde de istanbulda yaşadığımdan yabancısı değildim. Zaten ekipman mağazaları yürüme mesafesi 15dk uzaklıktalar. O sebepten mağazaları gezerek fikir almanız mantıklı olacaktır. Sahibindende 2. el bakabilirsin bir seçenek olarak. Açmış olduğum başlıkta ekipmanlarım yazıyor dilersen oradan kontrol edebilirsin.
Eğer hala motorunu almadıysan öncelikli olarak kaliteli ekipmanlar alıp kalan paran ile bir motor bakmanı tavsiye edebilirim. Ne tesadüftür ki bende bu yola başladığımda elimdeki tüm bütçe ile bir mt-125 sahibi oluyordum( satmaktan vazgeçti arkadaş son anda) bende gidip önce ekipman aldım kalan paramla da düşürmekten korkmayacağım öğrenirken başıma daha fazla masraf açmayacak bir motor tercih ettim ve iyi ki öyle yapmışım Sebebini merak ediyorsan eğer otoparkta bir araç geri geri gelirken motoru devirmiş kafa grenajı kırılmış ayna kırılmış depo çizilmiş vs. yok paraya hepsini hallettim, tabi sonra düşündüm ya bu bir mt-125 olsaydı
iyi günler diliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)