selam ben özlem 24 yaşındayım acemi motorculardan biriyim dünyalar güzeli bi aşkım var scooterım var
ist sarıyerde oturuyorum....
selam ben özlem 24 yaşındayım acemi motorculardan biriyim dünyalar güzeli bi aşkım var scooterım var
ist sarıyerde oturuyorum....
hoşgeldiniz.
sen ve motorun
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aşkını inşallah daha ii sevi....men dileğiyle hoşgeldin
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Hoşgeldin ...
Aramıza hoşgeldin Özlem... Aşkınla size mutluluklar,umarım Allah sizi hiç düşürmez
aileye hoşgeldin
umarım burda aradığını bulur kalıcı olursun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hoşgeldin.
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hoşgeldin
FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P
aramıza hoş geldin.
kalıcı ve aktif bir üye olman dileğiyle
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
su cumle duygulandırdı beni işte motorunu cidden seven bir arkadaş daha; hoşgeldin.dünyalar güzeli bi aşkım var scooterım var
kazasız belasız sürüşler
senı toplantılardada görmek isteriz welkam veya hoşgeldin
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
hoşgeldin motorlarımız aynı gibi sanki
Selam hoşgeldin aramıza... Aşkınız hiç bitmesin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)