aramıza hoşgeldin
Yabancı dil bilmiyorum sana zahmet tercüme etsen belki o zaman anlayıp, tabi kabul edersen Türkçe bir 'Hoşgeldin' diyebilirim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hoşgeldin barış. Umarım kalıcı olur güzel dostlar edinirsin
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
ben bunu hosgeldın mesajın olarak kabul edıyorum ayrıca yazmana gerek yok haddıme degıl bılıyorum ama bu kadar yabancı dil herkese lazım herhangi bir yabancı dili en azından temel olarak ogrensen ıyı olur bence. bu dejenerasyon degıl sartlara uyum saglamaktır.
her neyse hosgeldın dıyen herkese tesekkurler.hosbulduk umarım bırbırımıze faydalı oluruz
Merak etme okuduğumu anlayacak, dert dinleyip anlatacak kadar biliyorum benim ki sadece bir latifeydi yabancı dil yerinde kullanıldığın da fayda sağlar önem arzedeceğini sanıp kullanırsan, Türkçe kelimeler arasına sıkıştırırsan bilmeden özenti durursun. Bu gaflet tüm gençlikte var, yazık. Hoşgeldin adaşım umarım söylediklerimi düşünürsün.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
yok benımkı de latıfeydı ama nick olarak bunu kullanıyorum kendımı tanıtırken de kullandım yoksa cumle ıcınde gırlfrıend ım gıbı bıseyler yazmıyorum bu konuda da suclanmak ıstemıyorum neyse uzatmayalım bu gereksız tartısmayı hosgeldın topıcımı de kırletmeyelım
hoş geldin arkadaşım.
hoşgeldin arkadaşımmm...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
hoşgeldin dostumm
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)