Her seçim öncesi gizli gizli uzay mekiği üreten, uçak projelerinde söz sahibi Konyalı bilim adamlarının Allah cezasını versin, bu kadar mı zor 250 cc tek silindir basit bir motosiklet üretmek?
Her seçim öncesi gizli gizli uzay mekiği üreten, uçak projelerinde söz sahibi Konyalı bilim adamlarının Allah cezasını versin, bu kadar mı zor 250 cc tek silindir basit bir motosiklet üretmek?
Seri üretim var mı yok mu bilmiyorum ama aklıma TT Customs geldi. Bir ara çok popüler olmuşlardı.
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
sadece hayal olarak kalacaktır bu ulkede ımkansız boyle yatırımlar buyuklerımız oyle ıstıyorlar gelısmesın memleket dıye elınden gelenı yapan bı sıyasetcı kalabalığı var herseye engel partı ısmı vs vermıyorum polemık cıkmasın dıye
Bu arada uzaya da gitmiyoruz, yerli araba da üretmiyoruz. Ha etrafında uzaya giden hiç mi yok dersen, dolusuyla.
Anlas bu kadar tutulmasa, test edilmese imkanı yok düşünmezdim. Benim için Türk bir firmanın başarılı olması için kıstas Japonya, Almanya ve Amerika'da satılabiliyor, alınıyor olmasıdır.
Adamlar montajı bile düzgün yapamıyor, şu sanayide üretilen motosiklet ile yaşanacak bir motosiklete binmem. Keşke ölseydim dedirtir adama. RM5'de gördük, montaj yapmayı bile becerememiş, arka balataları ters takmış bir YERLİ vardı karşımızda.
Tüm içten yanmalı motorları üretiyormuşuz. Millet mini füzyon motorları üzerinde çalışıyor, elektrikli motoru söylemiyorum bile .Belli olmaz; motosiklet için de yok mu bre babayiğit diye bişey olmadan kimse taşın altına elini bu ekonomide koymaz
Geçen gün bir haber vardı. Avrupa birliği, verdiği 1 euronun yarısı Amerika'ya gidecek diye, Biontec aşısını, İngiltere ve ABD'den sonra aldı diye. Niye kendi üreticileri üretebilir, parada AB içinde kalır diye. Bu zihniyete gelebilirsek olur bu işler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)