1 haftalık yeni sürücüyüm merhabalar herkese
Reklamlar
-
Bir chooper'ım olmasını cok istiyordum. Daha uzun süre beklemem gerektiğini anlayınca kolay yoldan bir honda beat aldım. Bu arada Çengelköy'den Şişli'ye gitmeyi başardım.Çok rahat kullanıyorum fakat kısa bir süre sonra yetersiz kalacak. İyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. Herkese kazasız sürüşler.
Reklamlar
-
-
hoşgeldin ilkbahar, en kısa sürede alırsın chopper ını inşallah
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Honda iyi tercih. İyice ilerletene kadar sürün, konuyla ilgili Eralp Hoca'nın bir sözü vardı:
Eralp Hoca adlı üyeden alıntı
Motosikletten düşmemek iyi sürmek anlamına gelmez
Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın
Hoş geldiniz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Hoşgeldin!!!
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
-
Hoş geldin ilkbahar...
-
kopruyu gecerken zorlandınmı hiç?
-
Avrupa yakasına geçerken trafik biraz hızlıydı adrenalin çok fazlaydı. Dönüşte trafik biraz yavaşlamış olduğu için çok rahat geçtim. Bu arada polislerin takdir belirten hareketlerini gördüm.
-
Hoşgeldin ilkbahar,iyi seçim yapmışsın 2-3 sene tecrübe kazan sonra hayalindeki motoru alırsın,kazasız keyifli sürüşler dilerim.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
HERKESE MERHABA BEN CANGOOOOOOOOOOOOOOO!
-
Honda Beat'imle çok keyifliyiz. Köprüden geçerken biraz korkuyorum zamanla alışcağım herhalde.Bu arada kendimi tanıtayım. 10+10+10+10+3 yaşında doktorum. Yaptığım çevreme göre oldukça sıra dışı bir eylem , hadi hayırlısı.
-
hoşgeldin ilkbahar
-
hoş geldinnn
-
hocam hoşgeldin aramıza
-
Tebrik ederim ve aramıza hoş geldiniz.
Umarım motorunuzla daha nice 10+10+10+... yıllar geçirirsiniz
Motora ne zaman başlanacağı değil de insanın daha önce hiç hissetmediği bir güzellikle ne zaman tanışmaya karar verdiği önemli.
İnsanın motor kullanmaya başladığı gün hayatının hızla değişmeye başladığı gündür bence.
Güvenli sürüşler dilerim.
Four wheels good , two wheels better...
-
Moderatör
aramıza hoşgeldin ilkbahar valla bravo ne diyim
-
Aramıza hoşgeldin ilkbahar bende çengelde oturuyorum.bu motora alışn daha sonra chooper a geçersin nediyeyim hayırlısı olsun kazasız belasız kullan...
-
ilkbahar adlı üyeden alıntı
Honda Beat'imle çok keyifliyiz. Köprüden geçerken biraz korkuyorum zamanla alışcağım herhalde.Bu arada kendimi tanıtayım. 10+10+10+10+3 yaşında doktorum. Yaptığım çevreme göre oldukça sıra dışı bir eylem , hadi hayırlısı.
hojgeldin ablacım bu arada yaşın 10+10+10+10+3=43 oluyor dimi bende üniv sınavlarına hazırlanıyorum eczacı olacagım kısmetse ya cok istiyorum doktor istiyordum doktorlar coookkk uzun süre okuyor ben pek sevmıorum
-
GÜZEL ,HOŞGELDİN...
DEVAM
-
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler