merhaba arkadaşlar adım özkan 38 yaş istanbul eczacı teknisyeniyim daha önceleri cbf150 kullanıcısıydım ön sipariş ettiğim tvs rtr200 le motosiklet dünyama devam edeceğim nasipse herkeze kazasız hayırlı sürüşler diliyorum
merhaba arkadaşlar adım özkan 38 yaş istanbul eczacı teknisyeniyim daha önceleri cbf150 kullanıcısıydım ön sipariş ettiğim tvs rtr200 le motosiklet dünyama devam edeceğim nasipse herkeze kazasız hayırlı sürüşler diliyorum
Hoş geldiniz. Kazasız belasız sürüşleriniz olsun.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
mt ailesine hoşgeldiniz güvenli sürüşler
Merhaba,
Ben de İzmir'den yeni bir CF Moto 150NK sürücüsü olarak aranıza katıldım. Yaklaşık 3 yıl pertten toplanan eski bir Çin malı scooter kullandıktan sonra 30 yaşımda ilk motosikletimi aldım. Şu anda 2400 kmdeyim. En kısa sürede 150 NK konusuna da deneyimlerimi yazacağım. Yaşadığım 2 problemden 1'i çözüldü ancak diğeri satın aldığım günden beri maalesef çözülmedi.
Herkese iyi günler dilerim.
Merhaba, adım Burak yaşadığım şehir ve memleketim Gaziantep. Yaklaşık olarak 4 yıldır motosiklet kullanıyorum. Halihazırda TVS Aphache 150 RTR kullanıyorum. Üniversite öğrencisiyim. 1999 doğumluyum ve sıkı bir Galatasaray taraftarıyım, tüm dostlara abilerime kazasız sürüşler diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)