Selamlar ben geldim - Cuma akşamları ALLAH kısmet ederse bende varım
Cuma valla gelemesem bile Galeria Opet. bize baya yakın en azından bi selammımızı veririm seneyede her hafta beraber oluruz inşallah
Selamlar ben geldim - Cuma akşamları ALLAH kısmet ederse bende varım
Cuma valla gelemesem bile Galeria Opet. bize baya yakın en azından bi selammımızı veririm seneyede her hafta beraber oluruz inşallah
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
hoşgeldin
pitbull seninmi onuda getir gelirken
bendede 6 tane var hepsi pit degil ama
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin, avatarındaki pit güzelmiş, senin mi ?
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
[B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Navy"]M[/COLOR]otosiklet [COLOR="navy"]İ[/COLOR]çin [COLOR="navy"]Y[/COLOR]aşamak [COLOR="navy"]...[/COLOR] [COLOR="navy"]S[/COLOR]onsuzadek[COLOR="navy"]...[/COLOR]
[COLOR="Navy"]B[/COLOR]u[COLOR="navy"]R[/COLOR]a[COLOR="navy"]K[/COLOR] [COLOR="Red"]0 Rh +[/COLOR] [COLOR="navy"]...[/COLOR]55-62 [COLOR="navy"]G[/COLOR]emisinin [COLOR="Navy"]T[/COLOR]ayfası[COLOR="Navy"]...[/COLOR][/COLOR][/B]
Sende Aramiza Hoşgeldin.kalici Olman Dileği Ile.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
bendede canecorsa var pit in 2 beden büyük olanından
Gelenin başımızın üstünde yeri var kardeşim.
hoşgeldin.
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Aramıza
Forum kurallarını okumak istiyorsan tıklayabilirsin
Kan gruplarına kayıtlı olanlara bakmak ve eklemek için tıklayabilirsin
hafize nine bir tabak daha getir Aileye biri daha geldi
kalıcı ve aktif olman dileği ile
motosiklet.NeT ailesi olarak sevgi ve saygılar
Abi hoşgeldin de o pit'i getirmesende olurdu yani
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz...
hoş geldin arkadaşım...
Aramıza Hoşgeldin...
34 BD 9274 MCT 250
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)