İlk motosikletimi alıcam nasipse ama bütçe max 10k ne önerirsiniz?
İlk motosikletimi alıcam nasipse ama bütçe max 10k ne önerirsiniz?
Çok çok büyük beklentileriniz yoksa başlangıç motoru olarak 10.000 TL altı RKS Titanic 150-S'i tavsiye edebilirim.
Bn125 bulabilirsin
Ulke oyle bir hale geldi ki, bir kask bir de ceket alabilirsin yazmaktan kendimi alamiyorum.
Mondial Xtreamax 200 pişman olmazsın.fiyat performans.
Rks titanium 220 modeline bir bakın isterseniz. 0ı yok diye biliyorum ama güzel motor. En azından gördüğüm kadarı ile öyle.
Hala tek tük tvs apache rtr180 ya da rtr150 denk geliyor 0 tavsiye ederim sıfır sıkıntı. Ayrıca rks titanium 220 arkadaşım bu yıl sıfır aldi 6 ayda 12bin km yaptı aynı şekilde hiç sıkıntı yaşamadı
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
Merhaba HoşGeldiniz. Tüm Motosiklet sever Dostları YouTube Kanalıa Bekliyorum.
Dolar (USD).
2012-2014 arası 40 bin km’ye kadar cbf 150 veya ybr125 bakardım, yakın arkadaşımda 2012 ybr 125 var uzun turlara da çıkıyor, 73.000km de henüz rutin yağ balata değişimi haricinde bir arızadan servise gitmedi, garajımda bir tane olsun isterdim.
Klasik olacak ama biraz daha ekleyip ekipmanla beraber ybr 125 alınabilir.
Ekonomiden memnunsanız Harley alın, değilseniz dolar alıp kenara koyun.
Scooter düşünürseniz Kanuni wiki125i alabilirsiniz. 8.670 TL fiyatı var . Enjeksiyonlu 2 aydır kullanıyorum oldukça memnunum diyebilirim.30 TL benzin ile yaklaşık 200 km yol yapabiliyor.
iyi sağlam güçlü olsun istiyor isen kymco agility city 125 yada 200i kymcolara bak derim paranı çin mallarıyla heba etme kısaca kymco kawasakilie ortak çalışan 1960 lardan beri motor üreten mekanik parçaları japon olan biilnmeyen hazine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)