Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz
Teşekkürler. Memnun oldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur, ama daha küçük çaplı olacak benim isyan sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Teşekkür ederim.
In the sun and in the rain, it's quite the same.
It's never gonna change, I'll be looking for Jane.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Tekstil designer 13 sene akrabamın yanında ama bir ara su tesisatı elektrik tesisatı yaptım bunların parası iyi ama çalışma şartları çok zor çoğu zaman inşaatta toz kir ve hijyensiz ortamda kaldığım için bıraktım,şuan geçici olarak kumaş üretiminde çalışıyorum büyük bir makinenin üstünde 20 metre masa git gel motosiklet gibi sayılır dükkan açmayı düşünüyorum beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri tamiri
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
Evli olmak ta güzel hocam annem yanımda çok şükür yemek filan sıkıntı olmuyor ama kaybedersek hayat benim için zor olacak gibi rabbim hakkımızda hayırlısını versin bu yaştan sonra zaten çekiniyorum evlenip anlaşabilirmiyim biraz kendi başına buyruk yaşamışım sorumluluk zor iyi tarafı bir sene çalışıp bir sene geziyorum
Hoşgeldiniz. Sizin kadar olmasa da 7yıl sonra ben de geldim. İlk mesaj da size olsun ) Antalya hareketlenir yine
Biraderim sen yokken ABS diye bişey icad oldu ne alırsan al abs yi pas geçme gerçi otomobilde test etmişsindir ama iki tekerde daha bi faideli oluyor ;) tekrar hosgeldin..
Teşekkür ederim. Siz de hoşgeldiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
ABS eskilerde de vardı ama pek yaygın değildi. Üst segment motosiklerde vardı sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
Teşekkür ederim. O kadar açılabileceğimi sanmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Kafesçilik: Otomobil kullanmak. Kafes=Otomobil.
Ben yokken ne çok şey değişmiş meğer. Eski mesajlara bakıyordum da. Barış abi ölmüş, Ümmet abi ölmüş... Her gün eskilerden birinin daha ölmüş olduğunu öğreniyorum. Çok üzüldüm gerçekten.
O zaman bir selam da ben vereyim. biz de eskilerdendik. arada 6-7 yıl önce girip bir kaç birşey karalamış olsam da 7 yıldır siteye uğramıyordum. başlığı görünce atladım. ama hiç bir zaman 2 tekerden vazgeçmedim. elimin altında ufak da olsa bir şeyler vardı. tekrar selam MT ailesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)