MERHABA ARKADAŞLAR SANTO CHOPPERS KLUBU OLARAK YENİ ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ
Reklamlar
-
MERHABA ISMIM ALPER GRUBUN BAŞKANIYIM ARAMIZDA YENI ARKADAŞLAR GORMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.
1 SENE ONCE KURULAN BİR GRUBUZ KEMIK KADROMUZ SUAN 4 KİŞİDEN OLUŞMAKTA YELEKLERİMİZ, LOGOLARIMIZ, PATCHLERIMIZ HAZIR. BROTHERHOOD KLUBUYUZ
AMAÇ BERABER MOTOSİKLET SÜRMEK VE BERABER EĞLENMEK, KAMP YAPMAK, BIYERLERDE OTURUP BİŞİLER İÇMEK VE DAİMİ KARDEŞLİK.
İSTANBULDA AVRUPA YAKASINDA YAŞIYORUZ.
ŞARTLAR
MOTOR TİPİNİN CHOPPER OLMASI
EN AZ 250 CC OLMASI
EN AZ 18 YAŞINDA OLMASI
A2 EHLİYETININ ZORUNLU OLMASI
GRUBA KATILCAK ARKADASIN KLUBUN ANAYASASINI OKUMASI VE BU KURALLARA UYMA ZORUNLULUĞU
KATILMAK ISTEYEN ARKADAŞLARIN SITEDEN MESAJ YOLUYLA VEYA İNSTAGRAMDAN (@alperozbas) BANA ULAŞABILIR.
Reklamlar
-
kulübün anayasasına uyulmasını beklerken üye aradıgınız forumun kurallarına da uymak gerekır bence.
neden büyük harf çözemedim.
-
Yanlış anlamayın ama şu salgın bitine kadar klüp,toplantı işleri biraz riskli gibi.Bence bu tarz faaliyetleri salgın kontrol altına alındıktan sonra ki bir zamana bırakın.
-
Mersin İl Temsilcisi
Merak ettim, neden Santo?
-
Moderatör
Motosiklet kullanmak için neden bir başkana ihtiyaç duymalıyım ?
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Motosiklet kullanmak için neden bir başkana ihtiyaç duymalıyım ?
bazen sende laf etmek için yer arıyon benim gibi, gozumden kacmıyor değil hani
adamlar 4 kişilik de olsa MC mantıgında. Bircok gencimiz MC e üye olup bir kulübe bağlı olmayı, beraber motor sürmesi ve sons of anarchydeki gibi kadın göbeğinden kokain cekmeyi falan hayal ediyor.
Hayaller sons of anarchy hayatlar aksamları barda garsonluk
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Moderatör
arndiol adlı üyeden alıntı
bazen sende laf etmek için yer arıyon benim gibi, gozumden kacmıyor değil hani
adamlar 4 kişilik de olsa MC mantıgında. Bircok gencimiz MC e üye olup bir kulübe bağlı olmayı, beraber motor sürmesi ve sons of anarchydeki gibi kadın göbeğinden kokain cekmeyi falan hayal ediyor.
Hayaller sons of anarchy hayatlar aksamları barda garsonluk
Yoo gerçekten laf etmedim, merak ettim yani insan niye özünde özgürlük olan bir aktiviteyi yapmak için kuralların, başkanların, başkan yardımcılarının, hiyerarşinin olduğu bir düzene sokmak ister.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Tebaa kulluk kabilecilik bizim genimizde var sanırım.
-
Mersin İl Temsilcisi
Lucas adlı üyeden alıntı
Yoo gerçekten laf etmedim, merak ettim yani insan niye özünde özgürlük olan bir aktiviteyi yapmak için kuralların, başkanların, başkan yardımcılarının, hiyerarşinin olduğu bir düzene sokmak ister.
Eminim ki, iyi niyetle ve içtenlikle bu tip oluşumlar kurulup çok emek veriliyordur ve iyi insanların bir araya gelip özveride bulunmasıyla ayakta tutuluyordur.
Bunu, beni burada davet eden bir klüp başkanına da sormuştum.
Hiyerarşi, yeni başlayan acemi er gibi, alt-üst devre.. Motor yıkamaktan, nöbete kadar hiyerarşi vardı.
Ayda tüm toplantılara katılacam, en az 500km grupla sürecem, en az iki geziye katılacam, katılmazsam ceza alacam... Anlattılar işte..
Sordum:
İleri sürüş mü öğreriyorsunuz?
Hayır
Güvenli sürüş, ?
Hayır
Grup sürüşü eğitimi?
Hayır
Fermuar, tek sıra, işaretler vs?
Hayır
Ben zaten ayda 750km kadar ev-iş, en az 20km den 500-750km iş icabı, hafta sonları da hemen her hafta sonu 150-200 km geziyorum... Size neden ihtiyaç duyayım?
Ayrıca en tecrübelilerini başkan yapmışlar ( bence madden durumu iyi, motoru yüksek cc ve marka olduğundan ), toplam km tecrübesi ( söylediğine göre ) 30-35 bin.. Ve yaş 50 civarı..
Km yarıştırmaya girmeyecem ama ben yılda 15-20 bin km yapıyorum, en az 15 yıldır.
Öncelikle, "Başkan" kabul ettiğim kişi bana bir şeyler katmalı..
Ben, motorcu ruhu taşıyan birinin bağımlı, hiyerarşik düzenin parçası olabileceğine inanmıyorum ve gerçekten ciddi bir çıkarı olmazsa da kimseyi bu halde bağlamayı başarabikeceklerine de inanmıyorum. Demiştim 3-5 yıl önce.
Tabii ki her bacak, kendi koyununu asar ama buna koyun rıza gösteriyorsa saygı duyarım.
Tekeriniz düz bassın..
-
Zamanlamaya bakarsak santo değil corona club olsa daha iyiymiş. 1 yıllık kulüp, üye toplamak için şu salgının bitmesi de beklenebilirdi yani.
-
Moderatör
yürekçe adlı üyeden alıntı
Eminim ki, iyi niyetle ve içtenlikle bu tip oluşumlar kurulup çok emek veriliyordur ve iyi insanların bir araya gelip özveride bulunmasıyla ayakta tutuluyordur.
Bunu, beni burada davet eden bir klüp başkanına da sormuştum.
Hiyerarşi, yeni başlayan acemi er gibi, alt-üst devre.. Motor yıkamaktan, nöbete kadar hiyerarşi vardı.
Ayda tüm toplantılara katılacam, en az 500km grupla sürecem, en az iki geziye katılacam, katılmazsam ceza alacam... Anlattılar işte..
Masaj sonrası köpüklü kese de atıyor muyuz başkan hazretlerine ? İnsanlar gerçekten çok garip.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
insanoğlu işte, koyun misali güdülmekten her zaman hoşnut olur
-
Bircok gencimiz MC e üye olup bir kulübe bağlı olmayı, beraber motor sürmesi ve sons of anarchydeki gibi kadın göbeğinden kokain cekmeyi falan hayal ediyor.
Col kenarinda bir bar falan aman hayal kurmayalim simdi
-
Hayırlı olsun, evde kalın 👍
-
Alper adlı üyeden alıntı
MERHABA ISMIM ALPER GRUBUN BAŞKANIYIM ARAMIZDA YENI ARKADAŞLAR GORMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.
1 SENE ONCE KURULAN BİR GRUBUZ KEMIK KADROMUZ SUAN 4 KİŞİDEN OLUŞMAKTA YELEKLERİMİZ, LOGOLARIMIZ, PATCHLERIMIZ HAZIR. BROTHERHOOD KLUBUYUZ
AMAÇ BERABER MOTOSİKLET SÜRMEK VE BERABER EĞLENMEK, KAMP YAPMAK, BIYERLERDE OTURUP BİŞİLER İÇMEK VE DAİMİ KARDEŞLİK.
İSTANBULDA AVRUPA YAKASINDA YAŞIYORUZ.
ŞARTLAR
MOTOR TİPİNİN CHOPPER OLMASI
EN AZ 250 CC OLMASI
EN AZ 18 YAŞINDA OLMASI
A2 EHLİYETININ ZORUNLU OLMASI
GRUBA KATILCAK ARKADASIN KLUBUN ANAYASASINI OKUMASI VE BU KURALLARA UYMA ZORUNLULUĞU
KATILMAK ISTEYEN ARKADAŞLARIN SITEDEN MESAJ YOLUYLA VEYA İNSTAGRAMDAN (@alperozbas) BANA ULAŞABILIR.
yeni katılan arkadaşlara aşırı hiyerarşi uygulamazsanız.
ortam olarak abi kardeş arkadaş olursanız
klübünüze katılım olduktan sonra geri çıkmazlar.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Merak ettim, neden Santo?
Noel baba (Santa) nin argo hali, "kardeş" yerine "kardo" gibi.
Göbekli sakallı tipler ya genelde, kadife kırmızı ceketi siyah deri yelekle değiştir, cuk oturuyor...
İsim gayet yerinde aslında. Çünkü aslında bu Claus denen motosikletli vatandaşı kanunlara aykırı ve asi yaşadığı için kuzey kutbuna sürmüşler...
Gecenin köründe bacadan girip evi soyup milletin çocuğuna falan tecavüz ediyormuş. Çocuklarda travma ve fobi oluşmuş, "Acaba gelir mi?" diye geceleri korkudan yataklarına işemeye falan başlamışlar. Öyle olunca bu "Noel baba" (Santa Claus) hikayeciklerini uydurmuşlar... "Yok aslında haydut değil, beyaz sakallı ton ton amca, hediye getiriyor" falan diye. Öyle de kalmış. Asıl hikaye çok fena.
neden büyük harf çözemedim.
"Korkun fontlarımdan" imajı. Bold hem de.
Sizin de görünce içiniz ürpermiyor mu? İlk mesajı gördükçe tüylerim diken diken oluyor şahsen...
Cesaretim olsa ben de bold ve caps yazacam ama ne zaman niyet etsem korkup cılız küçük harfe dönüyorum... Yapamıyorum bir türlü.
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuma düşüncenizi belirtip yazdıgınız için teşekkür ederim.
Öncelikli şunu söylemem gerekirse konuları cok farklı yerlere çekiyorsunuz tabiki motor sürmek icin gruba ihtiyacınız yok ama grub surusundeki o zevki sürüşteki arladaşlığı bilmeyen icin tabiki saçma gelir sizide anlıyorum. Klubun ismi santo nun tanımı aziz demek aziz motorcular gibi şimdi denicek sizin neyiniz aziz gibisine boş yapan arkadaşlar olucak tabi isme takılmanın bir mantıgı yok die düsünüyorum burdaki amaca bakılmalı.
Klubumuzde tabiki başkan başkan yardımcısı gibi tanımlar var rütbe farkı diyelim ama filmlerdeki dizilerdeki gibi emir veya yeni gelenleri ezmek söz konusu değildir tamamen abi kardeş ilişkisi ve saygı çerçevesinde .
Tekrar teşekkür ediyorum lütfen konuyu saptırmayın iyi aksamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Alper adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuma düşüncenizi belirtip yazdıgınız için teşekkür ederim.
Öncelikli şunu söylemem gerekirse konuları cok farklı yerlere çekiyorsunuz tabiki motor sürmek icin gruba ihtiyacınız yok ama grub surusundeki o zevki sürüşteki arladaşlığı bilmeyen icin tabiki saçma gelir sizide anlıyorum. Klubun ismi santo nun tanımı aziz demek aziz motorcular gibi şimdi denicek sizin neyiniz aziz gibisine boş yapan arkadaşlar olucak tabi isme takılmanın bir mantıgı yok die düsünüyorum burdaki amaca bakılmalı.
Klubumuzde tabiki başkan başkan yardımcısı gibi tanımlar var rütbe farkı diyelim ama filmlerdeki dizilerdeki gibi emir veya yeni gelenleri ezmek söz konusu değildir tamamen abi kardeş ilişkisi ve saygı çerçevesinde .
Tekrar teşekkür ediyorum lütfen konuyu saptırmayın iyi aksamlar
Konuyu saptırmak?
Şahsen yaşadıklarımı anlattım.
Grup sürüşündeki zevki bir cakit çekici bulurdum, yıllarca öncü-artçı, işaret, fermuar düzeni vs uğraşıp, grup sürüşünü tehliyeke atanları düzeltmeye çalışmaktan motosiklet sürmenin işkence haline geldiğini görüp ' bir kaç kafadar 'la gezmenin kalitesini yaşadım...
Size bol şans..
-
Bugün sahilde izole şekilde termosumla kahve içip, sosyal alan mesafemi koydum. 5tane harleyci abicik geldi ve bırım bırım bırım kafa ütülediler. İki silindir sesi istiyorsanız aha ses die, egzozun susturucusunu sökmemek için kendimi zor tuttum.
WC’ye bile beraber gidiyorlar. Grup sürüşünden her zaman her taşıtla nefret etmişsindir. Siz üstünüze alınmayın ama bende tek tabanca takılanlardanım.
Bol şanslar
-
Sürüşüne güvendiğin, kafa dengi insanlarla grup sürüşü, grup aktivitesi keyiflidir. Geçen sene küçük bir grup kurup 1 sene içinde 30000 km civarı yol yaptık, manyak keyifliydi. Bu sene nazar değdi.
Santo Choppers Kulübünün de kafa dengi kardeşlerle büyümesi dileğiyle. Hiçbirşey yapmasanız bile ayda bir mangal yapın, o bile keyifli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)