hepinize çok teşekkürler
derslere bi arkadaş yardımıyla ufak ufak başladım...
olucak ama dediğiniz gibi zamana ihtiyacım var..
söyledikleriniz hep aklımda
öğrenirsin bence istek li olmak önemli...
hoşgeldin!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Tabii ki hayır. Kendine inanmadığın sürece el arabası bile süremezsin.
May the Force be with McLaren Mercedes
ben çok istiyorum.
yapabilceğime de inanıyorum ama tam cesaretimi topluyorum burda arkadaşlar saolsun gidip motora binince gidiyo bütün cesaret...
yapamicakmıyım ben bu işi yaaaa
Sana tavsiyem bilen birinin arkasına otur ve biraz o nu izle aynı zamanda sana neler yaptığını sözlü olarak anlatsın daha sonra boş bir alanda ful korumalı olarak tabi arkadaşında yanında olsun ağar ağar kullanmaya başla kullanırken şunu hiç unutma nereye bakarsan oraya gidersin çukura bakarsan çukura girersin sürekli ileriye bak rahat ol ve gülümse gideceğin yere bakarken gözlerinle değil tamamen kafanı çevirerek bak ve motoru gülümseyerek kullan bu seni rahatlatır.Ve üşenme sitedeki Donald Duck ı oku o bu işi bilio ve yavaş yavaş uygulamaya çalış sana başarılar diliyorum aman dikkat et ve ful korumasız hiç bir zaman motora binme.Kendimce yardımcı olmaya çalıştım umarım olabilmişimdir bol bol çalış ve kendine inanmadan güvenmeden trafiğe çıkma.
Bazı insanlar bir şeyi o kadar çok isterler ki, o şeyi elde edememek korkusuyla yaptıkları her şey, onlara o şeyi kaybettirir !..
bence motor kullanamazsın. yazdıklarından senin kendine ve becerine güvenin olmadığını anlıyorum.bırak baban kullansın. gerçekler acıdır.
işe;kendine güvenmekle başlarsan olur ama güvenmezsen hiç deneme motor felan araba iste onu alsın baban sana.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
yaa zor olan bişe yok vakit ayırıp çalışırsan yapılamıyacak bişe değil ama çok dikkatli olmak gerekio ben ilk sürüşlerimde ufak tefek kazalar geçirdim ama azım elimden bişe kurtulamaz.
Kendine inandığın sürece uçak bile kullanırsın. Sen o arkadaşlarını takma kafana. Ama hani işi biraz daha kolaylaştırmak istersen iki teker üstünde dengede durmak için önce bisiklet öğrenebilirsin. Çok zor değil, hani en kabiliyetsiz için bir haftada öğrenilir diyelim.
May the Force be with McLaren Mercedes
YAkın tanıdığım hala bisiklet kullanamıyor ama motosikletle uzun yol bile gidebiliyor.Bana dediği;ayakları oynatmadığı için dengesi bozulmuyomuş.Motor kullanırken rahatım diyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
BEN BU İŞİ YAPICAM!!!
(bana inanan ve güvenen arkadaşlara söz)
ne o kendine güvenin mi geldi bi anda
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bu ne demek yaaaaaa...
''cesaretimi kaybediyorum'' bunu gözümün içine bakarak söylermisin..
motora bin 80-90 km hız yap demiyoruz..
gerekirse calıştırma üzerine otur ayaklarınla iterek daireler çiz..
sonra çalıştırarak daireler çiz..
ama sakın sokaga cıkma boş alanda çalış çalış...
o motora binilecek bak gelmiim oraya saçını başını yoldurma bana..
(kız korkup sokaga cıkamayacak yaww..)
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
düşe kalka öğrenirsin)))
]
tamam tamam sustum..
yok ben demedim öyle bişey...
hiç dermiyim
öğrenip çıkıcam karşınıza..
utandırmıcam sizi
okadar tavsiye..
o kadar gaz...
hiç biri boşa gitmicek merak etmeyin
çok yakında bende katılıcam aranıza
çalışmalarım devam ediyo
çok kötü durumda diil
birz daha uğraşsam olucak galiba...
(ben saçımı başımı yoldurmadan çalışmalarsa devam etsem iyi olucak galiba )
tskkrler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)