Herkese Selamlar
Direkt konuya dalayım Bundan tam 8 yıl önce başladı motor maceram. Tahmini O yıllardan beri anonim olarak takipçisiydim bu sitenin. Aranıza katılmak bu güneymiş Neyse. Ehliyetim yoktu. Sakarya'ya yeni taşınmıştık. Az çok köy benzeri bir yerindeydik. Ehliyet sıkıntı yaşatmadı o yüzden. 5 yılda bir kere bile çevirmeye girmedim. Şansıma sanırım Sinyalsiz aniden önüme kıran yüzünden ufak bir kaza yaptım.(Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki şoförleri bilen varsa zaten sinyal kullanmadıklarını bilir.) Ekipmanlı olduğum için Ben sapasağlam, motor orta yollu hasarlı, artçımın elleri soyulmuştu. Bu kazadan sonra ailem isteksizde olsa ufak tefek sürmeye devam ettim. Daha sonrasında üniversite için İzmir'e gittim. Büyük şehirde ehliyetsiz motor süremeyeceğim için motora ara verdim. Aradan 3 yıldan fazla geçti motorun üstüne oturmadım. İşin kötü tarafı motora alıştıktan sonraki tüm kapalı araç yolculukları eziyet gibi gelmeye başladı bana. Ve sonunda artık dayanamayıp motor sevdama tekrardan kavuşmak istiyorum. Ehliyete yazılıp, bu konudan sonra açacağım karar vermekte zorlandığım 250'lik SS motorlar hakkında tavsiye almak için konu açıp seçimimi yapacağım. Hayallere çok az kaldı. Tekeriniz düz bassın.