Merhabalar
adım :Ömer
rizede öğretmenim.
mondial zat 150, cbf 150, cb 125, pulsar ns 200 derken inşaallah yarın itibariyle de x max 250 kullanıcısı olacağım.
değerli fikir ve paylaşımlardan istifade etmek ve paylaşımda bulunmak için aranızdayım.
Merhabalar
adım :Ömer
rizede öğretmenim.
mondial zat 150, cbf 150, cb 125, pulsar ns 200 derken inşaallah yarın itibariyle de x max 250 kullanıcısı olacağım.
değerli fikir ve paylaşımlardan istifade etmek ve paylaşımda bulunmak için aranızdayım.
Hoşgeldin hocam
Hoşgeldin hocam. Yabancılık çekmeyeceksin. Forum biraz da öğretmenler odasına benziyor.
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Hocam merhaba. Ben burada imlâ kurallarına aşırı riayet eden, etmeyenleri uyaran bir tarikatın müridiyim. Sana laflar hazırlamıştım amma velakin yeni üyesin, şevkin kırılmasın diye bir defaya mahsus olmak üzere pas geçiyorum.
Saygılarımla..
Hocam hoşgeldin. Rize ile ilgili hiçbir bağım yok ama en çok görmek istediğim yerdir. Selamlarımı iletiver Rizeye...
Hoş geldin, Gelecek nesilleri eğiten değerli insan. Aramızda bulunman gurur verici. Yeni alacağın motosiklet için şimdiden... Hayırlı uğurlu olsun, kazasız mutlu günlerde keyifle binmeni dilerim.
Çayeli Selâm.
Hoş geldiniz hocam. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Cümlemize...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)