Beni tanimayan varmi bana gitsin oyu verenler intikam alicmm
Beni tanimayan varmi bana gitsin oyu verenler intikam alicmm
Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış
ya bu herif kaç kez ceza aldı komple ne zaman banlayacaklar çok merak ediyorum
delişmen oğlan konusuna bakın anlatılanlara göre eşkal'i benziyor. bi de intikam alıcam falan diyo, daha da şüphelendim. ben gitsin oyu falan vermedim esprisine yazmıştım sadece. çok özür dileyerek gideyim artık ben saygılar abi
muhtemel bu dediğim için linç gelecek ama bu adamı yönetim neden kayırıyor?
Kendi yazdıkları kurallar buyrun.
1.2. Forum Kullanımı
1.2.39. MT Forumlarına içeriksiz, gereksiz veya açılan başlıkla ilgisiz mesajlar gönderemezsiniz.
1.2.14. Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır. MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir.
1.2.20. MT forumlarında konuyu amacindan saptıran veya konuyla alakasız mesajlar atılamaz. İçerik veya alıntıları değiştirerek diğer üyeleri yanıltmak yasaktır.
1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.,
bu böyle devam eder.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Eleman kirletici olarak konu açıyor, zevk aldığı açık,
günlük hayatta kimse sallamıyo olsa gerek, ayrıca imla bilgisi ve Türkçe'ye hakimiyet, eğitimi konusunda ön fikir veriyor.
admin abiler arkadaşa gerekli ilgiyi ve şefkati gösterirler umuyorum.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
vallahi ben kal diye oy kullandım, çocuklar daha küçük kıyma bana.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
valla yönetim acıklama yapmıstı puan sistemi ile alakalı mıymış neymiş süresiz banlanma muhabbeti.
adamın puan 1000den düşüyor herhalde
Güncellendi. Süresiz ban yedi.
http://www.motosiklet.net/forum/memb...zg-113490.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)