O yaştakiler hacca gidiyor amca Ama illada alacam diyorsan benim motoru al da kurtar beni bu yamyamdan
O yaştakiler hacca gidiyor amca Ama illada alacam diyorsan benim motoru al da kurtar beni bu yamyamdan
Şu an Yunan adalarındayım 60-70 yaşında kadınlar bile vızır vızır sukutere biniyorlar keza Muğla Fethiye civarı da aynı , yaşla bir alakası yok demek ki , bedenin ve aklın sağlıklıysa her yaşta binilir..
Motosiklet selesiyle ilk tanışmam yanılmıyorsam 1977 veya 78 yazındaydı.
Epey bir müddet kullandıktan sonra 30 yıl kadar ara verdim.
52 yaşında tekrar seleye dönüş.
Sahil yolunda tın tın giderken yüzümü yalayan serin havanın hazzını duymayı özlemişim.
Yaşınız kaç olursa olsun analar pek sevmezler çocuklarının 2 tekere binmesini.
50-60-70 kaç yaşında olursak olalım, onlar için hep çocuğuz
Doğal olarak benim anacığımda "binme, dikkat et, yavaş git" gibi şeyler söylemekteydi.
Anacığım rahmetli babamla Eminönü'de balık ekmek yemeyi pek severdi. Ordanda Mısır Çarşısına alışverişe giderlerdi.
İki hafta önce bir cuma akşamı babamla anılarından bahsedip gözleri yaşarınca, "gel yarın Eminönü, Mısır Çarşısı yapıp balık ekmek yiyelim" önerisinde bulundum.
Cumartesi öğleden sonra çıktık arabaylabyola. Tüm otoparklar dolu olduğundan (Karaköy katlı otopark dahil) zor bela sokak arasında bir korsan otoparka parkettik.
Motosikletler Mısır Çarşısı yanında vızır vızır parkediyor.
Validemin bunları görünce tepkisi;
"Şimdi neden motosiklete dönüş yaptığını anlıyorum. İstanbul'da motosiklet nimetmiş. İyiki motora dönmüşsün. Ama yinede dikkat et"
R6 gibi bir motosiklet ile başlamayın da, hikaye başlamadan son bulmasın. Ölürsünüz diye söylemiyorum, sadece başlamak için uygun olmadığından.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)