Merhaba arkadaşlar bir yıldır sahibi olduğum ve yürüründe hiçbir sıkıntı yaşamadığım 2007 Model RENDA BT125T-7 scooter motoruma uygun grenaj bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar bir yıldır sahibi olduğum ve yürüründe hiçbir sıkıntı yaşamadığım 2007 Model RENDA BT125T-7 scooter motoruma uygun grenaj bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
25 senedir motosiklet camiası içerisindeyim, Renda ismini ilk defa duydum, Google'in bile haberi yok sanki? Sanırım biraz zor bir iş olacak.
Motorun resmini koysaydın iyi olurdu.
Çekici otoparklarina bakmani tavsiye ederim seninki gibi bir motor bulursan satın alıp parçalarını kullanabilirsin ama tabi işin kolay değil Allah yardımcın olsun
ARORA YMT 150 T
Baotian BT125T-7 (Bu motor senin bahsettiğin motorun yerine çıkıyor arama moturunda)
Aramalarımı Boatianın tipi üzerinden gerçekleştirdim eğer değil ise kendi motorunun resmini at buraya daha iyi yardımcı olabilirim.
Ramzey 150 L (Ramzeylerde 2016 yılına kadar bu kasa satıldı)
Bianchi Mach 150
Yuki 150 (Yuki de de bu kasa tahmin ediyorumki 2016 yılına kadar vardı)
Örnek Ramzey modeli :
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-ramzey-2016-model-150l-703948709/detay
Yukarıdaki yazdığım modellerin hepsinin senin motorun ile uyumlu olacağını düşünüyorum.
Google a Ramzey scooter yada arora scooter yedek parça yazıp girdiğin sitelerde filtrede "kaporta" seçeneğini seçersen kaportanın tüm parçalarını bulabiliyorsun.
Bu motorun parçası çok bulunuyor. Asya 150 skuter, mondial 151 rs skuter modelleri grenajları aynı gibi. 2007 çin malı skuterlarda, marka farklı olsada parçaları aynı, uyumlu. Bu arada grenajlar sağlam duruyor bir sıkıntısı yok gibi.
Sağlam gibi görünüyor da neredeyse tamamını cırt yardımıyla tutturdum. Varsa komple takım alıp değiştireyim diyorum . Dün vizedende geçti temiz temiz iki yıl daha bineyim.
Bi tampon tamircisi çözebilir işinizi. Bide boyarsınız mis gibi olur.
Cevap veren tüm dostlara teşekkürler. Motosikletimi 29.07.2019 tarihi itibariyle 1.500,00 TL ye sattım. Şimdi nasipse " Mondial 125 ZNU " marka motosiklet alıcam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)