Bursa veya koceli den Motorcular aranıyor!!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba ben 21 yaşındayım. Bursalıyım. Kocaeli Üniversitesinde okuyorum. Ben bir motorsiklet almak istiyorum (ilk motorsikletim olacak)
Ybr 125 veya Cbr 125 in benim için uygun olduğu kanısındayım. Ancak bursadaki honda ve yamaha veya diğer motorsiklet bayilerinin tam olarak adresini bilen arkadaşlar varsa, tarif ederlerse sevinirim.
Ayrıca motorsiklet eğitimi almam şart mı, scooter kullanabiliyorum bu yeterli olurmu. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Reklamlar
-
-
Hoşgeldin challenger13, invent e katılıyorum eğitim almakta fayda var
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
merhaba challenger13...
Bende Bursa'danım.Bursa'da Honda bayii ''Duran kardeşler'' yeri Gazcılar caddesinde(kime sorsan soyler).
Yamaha bayiisinide bilmiyorum ama buyuk ihtimal majestic motor'dur diye düsünüyorum.Orda yoksa bile çesit açısından bakmanı tavsiye ederim...
Majestic motor ise Çekirge yolunda Kültürpark'ın Çekirge tarafına olan çıkış kapısının karşı tarafı.Diger bayiisi ise Sırameselerde eski Carfeoura gelmeden...
İnşaallah yardımcı olabilmişimdir...
-
hos geldin challenger13
ben de kocaeli unideyim.mak.muh.3 sinif...
Manic Depression Is Touching My Soul...
-
selam arkadaşlar bursa da oturuyorum ve bu aralar yeni bir motor almayı düşünüyorum.ilk motorum olcağı için çok iyi birşeyler almaktan uzak duruyorum. şu an kafamdaki motor jinlun elegance 250 modeli. sizlerin bilgilerinden faydalanmak isterim. başlangıç olarak nasıl bir şeçim sizce. ayrıca motor hakkında fazla bilgim yok bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim................
-
ayrıca kafama takıoan bir soru var. motoru çalıştırdım ve bir deneme yaptım. sesini dinledim desem daha iyi.. merak ettiğim satıcı bana motorun benzinli olduğunu söyledi ama motoru biraz çalıştırdığımda yağ kokusu ortalığı sardı bunun sebebi sizce nedir????? motor süper benzinle çalışıyormuş ama yağlı benzin kokusu beni rahatsız etti.
-
challenger ve renon;
ben de iş gereği bi süredir izmit civarında ikamet ediyorum ve yakın zamanda ybr alıp yollara düşcem. ulaşın bana, takılalım; sener30@yahoo.com.
adım şener, yaş 22.
-
slm cahllenger ybr 125 ılk kullanmak ıcın gercekten ıdeal bır makına yakıtı olsun suratı olsun bınılır bır makına bende askerım su an dagıtım ıznındeyım bursaya cıktı benım askelrıgımde cumartesı teslım olcam ıl jandarmadayım neyse hepınıze selamlar
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
Merhaba Arkadaşlar,
bende bursadayım, yaş 30...
mondial ut150 düşünüyorum.. Mondiali soruşturduğum yer
aynı zamanda yamaha yetkili bayii+ servisi Grand Prix.
yeri Sönmezden aşağı inince muammer sencer karakolunun aralığı..
tel:222 9073
Arda
-
merhaba deltadx,aramıza hosgeldin..Bende bursa'dayım mondial 125mt bekliyorum.Ben sadece Majestic motorun bayii oldugunu zannediyordum,altarnetif olması iyi oldu.bilgilendirdigin için çok sagol.Bayiiyi aradım bu cumartesine kadar gelicek diye soz vermişler onlarada...
-
woohoo renon imzana bayıldım:
So you children of the world listen to what say
If you want a better place to live in spread
the world today
Show the world that love is still alive you must be brave
Or your children of today are children of the grave
Motor kullanmak bir ayrıcalıktır
-
merhaba,hoşbulduk...
ben tekrar az önce aradım mondial bayisini, ut150 ay sonuna doğru dedi
Majestic bildiğim kadarı ile kanuni bayii.Hatta gidip chetah modelini incelemiştim.Ancak müşteriye ilgi alaka yönünden biraz soğuk
bulmuştum.
Grandprix'den Nezir Bey'in tutumu,yaklaşımı ve ilgisi diğer firmalarla karşılaştırılınca daha iyi..(herhangi bir ticari bağlantım yoktur tamamen kişisel fikrim)
mondial mt 125 modelini de yalova yolu üzerindeki otosansit içinde, kardeşler motor (yanlış hatırlıyo olabilirim) isminde bir firmada inceledim,güzel görünüyordu..
Netice olarak ; herhangi bir malın kobay kullanıcısı olmak ,alınterinle kazandığın paranın buhar olmasını seyretmek, paranla rezil olmak gibi kavramlara karşı , bütçene uygun motosiklet sahibi olabilmek ,özgürce
dağ tepe gezebilmek ve benzeri olgular , şu anda meydan muharebesinde
çarpışıyorlar....
Bakalım kim galip gelecek
Arda
-
slm .honda için istanbul mototal le gideceksin.fenerbahçede.internetten öğren.honda com.tr
yamaha içinde süleyman memnun maslak atatürk sanayi sitesinde .beldeyama.com.tr
bursa ve izmitde ciddi bir olay yok.satış servis...
sevgiler.
-
merhaba bende burasadayım ama ilçesinden karacabeyden ama senin sorununa çok yardımcı olamayacağım bursa içindeki satıcıları bilmiyorum bir tek karacabeydekileri biliyorum burada sadece yamaha var.
-
deltadx;
majestic te mondial bayii aklında olsun,hem baska markalarda var dedigin gibi.Ama müsteri tutumu konusunda haklı olabilirsin.Grandprix i aradıgımda gercekten telefondaki abi cok sıcak karsıladı...
-
matraks, teşekkürler....
majestic'de sadece kanuni sorduğum için mondial ile alakalarını
hiç sormamıştım...
Bu arada mondial, ithalatçısına yakışır şekilde bizi motordan soğuttu
Arda
-
diye yazdım ancak forumun geri kalanını inceleyince ,
işin içinde başka işler olduğunu görüp yorumumu geri alıyorum...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler